Nowhere to run, nowhere to hide!

Apropo.ro / 12.08.2008, 13:36
Nowhere to run, nowhere to hide!
Pentru amatorii de glume proaste la numarul 112, o veste trista! Din luna noiembrie va fi posibila localizarea apelurilor de urgenta (112) efectuate de pe telefoane mobile.

Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112  va deveni complet functional la jumatatea lunii noiembrie, cand va fi posibila si localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.

"Pe 15 septembrie va fi testat sistemul, urmand sa fie localizat primul apel de pe telefonul mobil la numarul de urgenta 112. Termenul impus de Comisia Europeana va fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.

Legislatia UE  impune statelor membre sa se asigure ca serviciile de urgenta sunt accesibile gratuit, formand numarul de urgenta unic european 112, si, deasemenea, sa garanteze disponibilitatea identificarii locatiei apelantului.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Gianna Nannini concerteaza, in septembrie, la Bucuresti

Gianna Nannini concerteaza, in septembrie, la Bucuresti

Gianna Nannini, cantareata si compozitoare italiana, concerteaza la Bucuresti la Arenele Romane pe 22 septembrie, informeaza organizatorii – compania Events.

Stelistii respira usurati, Toja poate evolua contra lui Galatasaray

Stelistii respira usurati, Toja poate evolua contra lui Galatasaray

Valeriu Argaseala a tinut sa ii linisteasca pe suporterii Stelei si a precizat ca Toja a primit cartea verde din partea fostului sau club, el putand debuta chiar in meciu…

Pisica cu un cap si doua fete (Foto/Video)

Pisica cu un cap si doua fete (Foto/Video)

In prezent este si pisica unicat: un cap si doua fete.

Al-Qaida se simte amenintata de... castraveti

Al-Qaida se simte amenintata de… castraveti

Unul dintre motivele pentru care al-Qaida si-a pierdut din credibilitate este impunerea unui set de reguli care reflecta punctul sau de vedere asupra celor mai obisnuite…

Jocul zilei

Clipul zilei



Murloc RPG


Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie

Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie:

blonda de la dex video jucarie

Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi

Incearca si jocurile marca Apropo

Uploadeaza rapid clipul tau

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).


Comenteaza
trimite pe ym printeaza