O serie thriller produsă de Scorsese și DiCaprio, cu Keanu Reeves, a fost confirmată

De: Ana Obretin / 05.08.2022, 10:35
O serie thriller produsă de Scorsese și DiCaprio, cu Keanu Reeves, a fost confirmată

Platforma Hulu a anunțat că merge mai departe cu o adaptare TV a bestsellerului lui Erik Larson „Devil in the White City”, cu Keanu Reeves.

Acesta va marca primul rol major al lui Reeves în televiziunea americană.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves a vorbit despre NFT-uri, Cyberpunk 2077, criptomonede și metavers

Drama, care a fost dezvoltată ca film și serial TV, de când Leonardo DiCaprio a cumpărat drepturile de proprietate, în 2010, a fost comandată oficial de platforma de streaming a Disney.

Sam Shaw va fi scenarist, showrunner și producător executiv. Leonardo DiCaprio și partenera sa de la compania Appian Way, Jennifer Davisson, vor fi producători executivi, alături de Martin Scorsese. Acesta din urmă trebuia să regizeze lungmetrajul, cu DiCaprio în rolul principal.

Keanu Reeves, care și-a lansat anul acesta un nou film din franciza „Matrix”, va avea rolul principal și va produce executiv seria, care a ajuns la Hulu pentru dezvoltare în 2019. Todd Field este acum la bord pentru a regiza serialul, care va fi o coproducție între Paramount Television Studios și ABC Signature, potrivit The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves „s-a căsătorit în ochii lui Dumnezeu” cu Winona Ryder. Când a avut loc ceremonia

Keanu Reeves dezvăluie 3 filme pe care să le vizionezi dacă vrei să îl cunoști (VIDEO)

O poveste cu crime și mister

„The Devil In The White City” spune povestea adevărată a doi bărbați, un arhitect și un criminal în serie, ale căror drumuri în viață au fost legate pentru totdeauna de Târgul Mondial din Chicago, din 1893, se arată într-un sinopsis oficial. Daniel H. Burnham este un arhitect strălucit și pretențios, care încearcă să-și pună amprenta asupra lumii, și Henry H. Holmes, un medic frumos și viclean care și-a creat propriul său „Castel al crimei” farmaceutic, construit pentru a seduce, a tortura și a mutila tinere femei. 

Scorsese și DiCaprio au făcut echipă anterior pentru filmele „Gangs of New York”, „The Aviator”, „The Departed”, „Shutter Island” și „The Wolf of Wall Street”. 

CITEȘTE ȘI: Mel Gibson va juca în ”The  Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

Keanu Reeves le-a oferit câte un ceas Rolex cascadorilor din „John Wick 4”

Foto: Profimedia Images