Octavia Geamănu şi Marian Ionescu vor avea un băieţel. „Visasem cu mult timp înainte că voi avea un băiat”

De: Cătălina Matei / 01.08.2016, 12:58
Octavia Geamănu şi Marian Ionescu vor avea un băieţel.
Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 şi soţul ei sunt în culmea fericirii: cei doi aşteaptă primul lor bebeluş şi de curând au aflat că acesta va fi băieţel.

Chiar dacă nu avea preferinţe în acest sens, pentru că important e ca bebeluşul să fie sănătos, Octavia mărturiseşte că într-un fel ştia că va fi mamă de băiat. „Şi-a ales singur numele, cu un an şi ceva înainte să vină. Visasem cu mult timp înainte că voi avea un băieţel, cu numele Andrei. Aşa că nu puteam să-l schimb”, spune aceasta.

Octavia Geamanu, decolteu de infarct la ştiri! Ce au putut vedea telespectatorii

Însărcinată în 5 luni şi jumătate, Octavia spune că încearcă pe cât posibil să îşi păstreze programul de muncă şi stilul de viaţă, deşi bebeluşul o ţine trează noaptea. „Mănânc firesc, fără să am poftă de ceva anume. Dacă e totul bine şi nici nu voi pune multe kilograme, cred că voi sta la serviciu, pe sticlă, până în luna a 8-a. Soţul meu mă răsfaţă la fel ca-ntotdeauna. Mereu a fost foarte atent în ceea ce priveşte nevoile mele. E soţul perfect pentru mine. Luăm lucrurile pas cu pas. Acum sunt în stadiul în care mă bucur de mişcările bebeluşului care îmi dau trezirea în miezul nopţii. Însă gândul că anul viitor, pe vremea asta, vom putea merge în vacanţă cu copilul nostru îmi aduce o bucurie neimaginată”, spune Octavia încântată.  

Octavia Geamănu, sarcină cu probleme: „Tratamentul e foarte complicat”