Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?

De: Mioara Tronaru / 29.03.2013, 13:00
Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?
Oscar Pistorius este un sportiv paralimpic de talie mondială, cu o carieră demnă de urmat ca exemplu. Vestea că el ar fi ucis-o pe frumoasa lui iubită – Reeva Steenkamp, model sud-african şi vedetă de programe TV a şocat întreaga lume.

TLC va investiga această crimă brutală într-un material special de o oră intitulat “Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?” ce va fi difuzat pe TLC sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.00 şi în reluare duminică, 31 martie, de la ora 23.00.

Reeva a fost împuşcată de patru ori cu una dintre armele aflate în proprietatea lui Pistorius chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cel mai celebru atlet paralimpic al lumii a fost ulterior acuzat de uciderea cu premeditare a tinerei, dar a continuat să susţină că a confundat-o cu un intrus şi că întreaga poveste a fost doar un accident nefericit. Apelând la noi interviuri şi informaţii, completate de comentarii prezentate în exclusivitate, programul “Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?” explorează în profunzime această crimă.

Filmat în Africa de Sud, documentarul dezvăluie în premieră imagini, interviuri în exclusivitate şi opinii ale unor apropiaţi din anturajul Reevei. Cea mai bună prietenă a tinerei ne conduce în dormitorul Reevei, ne prezintă garderoba ei şi povesteşte lucruri emoţionante despre prietenia lor.

Discutăm cu fostul iubit al Reevei, cu care aceasta a băut o cafea în ziua de dinaintea morţii sale, apoi intervievăm prieteni apropiaţi ai lui Oscar Pistorius. Atletul susţine în continuare că nu este vinovat de crimă şi că focurile de armă au fost doar un accident îngrozitor, el fiind convins la momentul respectiv că împuşca un hoţ.