Premiera „Obi-Wan Kenobi” a fost amânată cu două zile și va avea două episoade

De: Nicoleta Lepădatu / 31.03.2022, 20:49
Premiera „Obi-Wan Kenobi” a fost amânată cu două zile și va avea două episoade

Fanii „Star Wars” vor trebui să aștepte puțin mai mult pentru a-l vedea pe Ewan McGregor din nou în acțiune ca Obi-Wan Kenobi.

Viitorul serial „Obi-Wan Kenobi” își amână premiera de miercuri, 25 mai, până vineri, 27 mai, a anunțat McGregor într-un videoclip postat joi pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, primele două episoade ale seriei limitate vor fi difuzate pe Disney Plus în acea zi. Într-o bătălie de proporții galactice, „Obi-Wan Kenobi” va merge acum umăr la umăr cu Sezonul 4 „Stranger Things” de la Netflix, care lansează partea 1 a ultimului sezon în aceeași zi, 27 mai.

De la seria „Loki” de la Marvel Studios de anul trecut, Disney Plus a continuat să lanseze serialele de televiziune majore, precum „Hawkeye” de la Marvel și „The Book of Boba Fett.” din „Star Wars” în zile de miercuri. Înainte de asta, „The Mandalorian”, „WandaVision” și „The Falcon and the Winter Soldier” au lansat episoade săptămânale în zile de vineri.

Anunțul lui McGregor a inclus doar primele două episoade din „Obi-Wan Kenobi”, așa că celelalte patru  ar putea rămâne cu lansarea miercuri. Asta ar suprapune parțial seria cu „Ms. Marvel”, care debutează miercuri, 8 iunie – marcând o prima dată când Disney Plus a lansat simultan o serie Marvel și „Star Wars”, două dintre cele mai mari mărci ale sale.

Cu acțiunea plasată între evenimentele trilogiei prequel și trilogia originală „Războiul Stelelor”, McGregor revine ca faimosul maestru Jedi și fostul mentor al lui Anakin Skywalker, înainte ca tânărul său padawan să se transforme în Darth Vader. La zece ani după masacrul Ordinului 66, Kenobi trăiește pe Tatooine și veghează asupra viitorului erou Luke Skywalker, când o nouă aventură îl reunește cu Anakin, Hayden Christensen revenind la acest rol.

Distribuția îi include pe Rubert Friend în rolul marelui inchizitor, Joel Edgerton și Bonnie Piesse în rolul lui Owen și Beru Lars, unchiul și mătușa lui Luke Skywalker, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone. Kessell, Benny Safdie și Maya Erskine.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Jeremy Bulloch, actorul care l-a jucat pe Boba Fett în „Războiul Stelelor”, a murit la vârsta de 75 de ani

 ”Rogue Squadron”, spinoff-ul ”Star Wars” regizat de Patty Jenkins, a fost amânat

Hayden Christensen își reia rolul Anakin Skywalker într-o nouă serie „Star Wars”

„The Book Of Boba Fett”, un serial spin off „Star Wars”, va fi lansat în decembrie