”Rogue Squadron”, spinoff-ul ”Star Wars” regizat de Patty Jenkins, a fost amânat

De: Nicoleta Lepădatu / 09.11.2021, 08:10
 ”Rogue Squadron”, spinoff-ul ”Star Wars” regizat de Patty Jenkins, a fost amânat

”Rogue Squadron”,  spinoff-ul lungmetrajului ”Star Wars” sub bagheta regizoarei ”Wonder Woman” Patty Jenkins, va dura ceva mai mult decât se prevăzuse inițial pentru a ajunge pe marele ecran.

Patty Jenkins și scenaristul Matthew Robinson au dezvoltat ”Rogue Squadron” pentru Lucasfilm de peste un an, cu scopul de a începe producția în 2022. Lungmetrajul ar fi trebuit să intre în preproducție până la sfârșitul acestui an.

Cu toate acestea, sursele citate de publicația The Hollywood Reporter spun că producătorii și echipa și-au dat seama că programul lui Jenkins și alte angajamente pe care aceasta le are deja nu ar permite intervalul de timp necesar pentru a face filmul în 2022.

Astfel, ”Rogue Squadron” a fost scos din programul de producție. Speranța este că, odată ce Patty  Jenkins își va îndeplini angajamentele anterioare, se va putea să se întoarcă la proiect.

”Squadron” ar fi fost primul proiect de la sfârșitul Trilogiei Skywalker, care s-a încheiat cu ”Star Wars: The Rise of Skywalker”, din 2019. Filmul are și o dată de lansare, 22 decembrie 2023, și, deși aceasta nu a fost încă modificată, se poate schimba oricând.

Nu se știe dacă Lucasfilm va avea un alt film ”Star Wars” gata să fie difuzat înainte de ”Squadron”, dar dezvoltarea continuă pentru mai multe; printre ele și unul regizat de Taika Waititi.

Lucasfilm este în prezent ocupat cu serialul ”Star Wars” și cu ”The Book of Boba Fett”, care va debuta la sfârșitul acestei luni, urmat de ”Obi-Wan Kenobi”, ”Andor” și ”Ahsoka”, asta ca să nu mai vorbim de sezonul trei din ”The Mandalorian”. Este, de asemenea, în producție cu ”Indiana Jones 5” și cu un serial bazat pe filmul ”Willow”, din 1988.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Hayden Christensen își reia rolul Anakin Skywalker într-o nouă serie „Star Wars”