Prima imagine cu actorii care îi vor interpreta pe Harry și Meghan într-un nou film produs de Lifetime

De: Ana Obretin / 20.05.2021, 15:35
Prima imagine cu actorii care îi vor interpreta pe Harry și Meghan într-un nou film produs de Lifetime

Prima imagine cu actorii care îi vor interpreta pe prințul Harry și pe Meghan Markle într-un nou film a fost dezvăluită de televiziunea Lifetime.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lifetime TV (@lifetimetv)

Jordan Dean și Sydney Morton îi vor interpreta pe ducii de Sussex în „Harry & Meghan: Escaping the Palace„, al treilea film realizat de Lifetime despre cuplul regal, după „Harry & Meghan: A Royal Romance”, din 2018, în care protagoniști au fost Parisa Fitz-Henry și Murray Fraser, și „Harry & Meghan: Becoming Royal”, din 2019, cu Tiffany Smith și Charlie Field.

Filmul „explorează faptele care s-au întâmplat cu adevărat în interiorul palatului și care i-au determinat pe prințul Harry și Meghan Markle să lase totul în urmă pentru a-și face un viitor pentru ei și fiul lor, Archie. Filmul va detalia momentele de izolare și tristețe crescândă prin care a trecut Meghan, dezamăgirea lor privind faptul că familia nu îi apăra de atacurile presei și teama lui Harry că istoria se va repeta și că el nu va putea să-și protejeze soția și fiul de aceleași forțe care poate au contribuit la moartea prematură a mamei lui”, se arată în sinopsisul furnizat de The Hollywood Reporter.

Prima imagine oficială din film a fost dezvăluită în contextul în care ducii de Sussex au sărbătorit, pe 19 mai, trei ani de la căsătorie.

Printre actorii din distribuție se numără Jordan Whalen, în rolul prințului William, Laura Mitchell (Kate Middleton), Steve Coulter (prințul Charles), Maggie Sullivun (regina Elizabeth a II-a), Melanie Nicholls-King (Doria Ragland), Bonnie Soper (prințesa Diana), Deborah Ramsay (ducesa Camilla). 

Filmările pentru „Escaping the Palace” au început săptămâna aceasta, în Vancouver, și premiera este programată pentru toamna acestui an. 

CITEȘTE ȘI: Povestea interesantă din spatele scaunelor pe care au stat Meghan și Harry în interviul acordat lui Oprah

Biografia prințesei Diana revine în topul celor mai vândute cărți după interviul lui Meghan Markle

Interviul acordat de Meghan Markle, vizionat de peste 49 de milioane de persoane

Foto: Profimedia Images