Primele imagini din „Django”, miniserie filmată în România, au fost făcute publice

De: Ana Obretin / 27.08.2021, 16:03
Primele imagini din

Un remake în limba engleză al clasicului western din 1966 regizat de Sergio Corbucci, favorit al lui Quentin Tarantino, miniseria europeană „Django” este filmată de șase luni în România, iar primele imagini au fost făcute publice.

Studiocanal, care are drepturi de distribuție la nivel mondial, a cooptat noi talente creative în echipa de producție, anunțând, vineri, că David Evans („Downton Abbey”) și Enrico Maria Artale („Romulus”) se alătură Francescăi Comencini („Gomorrah The Series”) în echipa de regizori.

Primele imagini, publicate în exclusivitate de Variety, îl arată pe Matthias Schoenaerts – cunoscut din „The Danish Girl”, „The Mustang”, „Bullhead” și „Rust and Bone” – în rolul Django. Actorii Noomi Rapace şi Nicholas Pinnock sunt și ei parte principală din distribuție și nu sunt străini de România. Pinnock a filmat la noi, în urmă cu aproape opt ani, o producție western intitulată „The Keeping Room”, în regia lui Daniel Barber, în Râmnicu Vâlcea.

Filmările au avut loc în București și în Transilvania, mai exact în localitatea Racoș din Brașov, dar și în Delta Dunării. Noomi Rapace, star al seriei de succes „Millenium”, a filmat și ea în România, pentru pelicula „What Happened to Monday”, de Tommy Wirkola.

„Django” se anunță a fi una dintre superproducțiile anului și va avea 10 episoade.

„Django” este produs pentru Sky şi Canal+ de Atlantique Productions („Midnight Sun”, „The Eddy”), parte a Mediawan, şi de Cattleya, parte a ITV Studios. Serialul este coprodus de Odeon Fiction (Germania) şi de Studiocanal al Canal+, dar şi de compania românească Frame Film, care a produs, printre altele, serialul de succes „Las Fierbinți”.

CITEȘTE ȘI: Glenn Close filmează în România

Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă

5 motive pentru care România e cunoscută peste tot în lume

Serialul „Django”, cu Matthias Schoenaerts și Noomi Rapace, filmat în România din această lună

Foto: Profimedia Images