Regizorul Joss Whedon ar fi amenințat-o pe actrița Gal Gadot că-i distruge cariera

De: Loredana Toma / 07.04.2021, 12:45
Regizorul Joss Whedon ar fi amenințat-o pe actrița Gal Gadot că-i distruge cariera

Regizorul Joss Whedon ar fi amenințat-o pe actrița Gal Gadot că-i va distruge cariera dacă nu executa indicațiile pe care el i le-a dat pe platourile de filmare pentru producția “Justice League”.

Acesta i-ar fi spus că, “în cele din urmă, el este regizorul și scenaristul, el a scris replicile, iar ea trebuie să-și țină gura și să facă așa cum spune el”, potrivit unui interviu acordat de actorul Ray Fisher publicației The Hollywood Reporter.

În interviu, atât Fisher, cât și alți actori care au dorit să-și păstreze anonimatul au precizat că Whedon s-a comportat “respingător” cu unii dintre artiști în timpul filmărilor, inclusiv cu Gal Gadot și Jason Momoa atunci când cei doi și-au exprimat îndoielile cu privire la replicile lor din pelicula lansată în 2017. Potrivit THR, cea mai mare problemă a fost atunci când regizorul a forțat-o pe Gadot să rostească niște replici, amenințând-o că îi va distruge cariera și o va discredita în fața regizoarei filmului “Wonder Woman”, Patty Jenkins.

“Laude” misogine la adresa lui Gal Gadot

Se pare că Whedon se tot lăuda că “a pus-o cumva la punct pe Gadot”, potrivit unei surse citate de THR, profitând de faptul că el era regizorul filmului și amenințând-o că ar putea să facă astfel încât actrița “să arate foarte prost în lungmetraj”. Gadot ar fi avut o problemă cu faptul că personajul ei era extrem de agresiv, mult peste interpretarea din “Wonder Woman”, iar ea și-ar fi dorit ca cele două partituri să aibă un numitor comun.

Însă, potrivit unei declarații date de actriță pentru THR, problemele au fost rezolvate la timp. “Au fost câteva probleme cu Whedon, însă Warner Bros.  a rezolvat problema la timp și într-o manieră potrivită”, a spus Gadot.

Actorul Ray Fisher, împreună cu mai mulți colegi de breaslă, i-a acuzat atât pe regizorul Whedon, cât și pe cei de la Warner Bros. de abuzuri sub diverse forme. Actrița Charisma Carpenter („Buffy, spaima vampirilor”) l-a acuzat și ea, recent, pe regizor de abuz, menționând că i se alătură lui Fisher. Totodată, colegii ei de platou Eliza Dushku, Amber Benson, Michelle Trachtenberg și James Marsters au declarat că nu-și doresc ca numele lor să fie asociat cu cel al lui Whedon.

De altfel, Fisher a publicat pe rețelele de socializare online un mesaj potrivit căruia singurul motiv pentru care el nu este dat în judecată de cei pe care îi acuză este acela că “ei știu că spune adevărul”.

CITEȘTE ȘI: Mai multe vedete din „Buffy, spaima vampirilor” îl acuză pe Joss Whedon de hărțuire

„Wonder Woman” Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil: O luăm de la capăt!

Gal Gadot răspunde criticilor legate de rolul Cleopatrei

Foto: Profimedia Images