Regizorul „Mare of Easttown” Craig Zobel și-a extins cu trei ani contractul cu HBO

De: Nicoleta Lepădatu / 08.12.2021, 06:15
Regizorul „Mare of Easttown” Craig Zobel și-a extins cu trei ani contractul cu HBO

HBO a anunțat că regizorul, scriitorul și producătorul Craig Zobel și-a prelungit contractul pentru încă trei ani.

Cel mai recent, Craig  Zobel a regizat seria limitată HBO din 2021 „Mare of Easttown”, în care Kate Winslet are rolul unui detectiv de poliție într-o suburbie din Philadelphia, care investighează uciderea recentă a unei fete și dispariția alteia. Serialul, care i-a mai avut în distribuție pe Julianne Nicholson, Jean Smart, Evan Peters și Guy Pearce, a fost nominalizat la Emmy 2021 pentru cel mai bun serial, iar Zobel a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun regizor.

Zobel este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că este regizorul miniseriei CBS All Access „One Dollar”, un thriller misterios creat de Jason Mosberg în care o bancnotă de un dolar care a trecut prin mâinile unui grup de străini într-un orășel îi leagă pe aceștia de o crimă. El a regizat „Akane no Mai”, episodul din sezonul 2 „Westworld”, faimos pentru introducerea unui nou parc numit Shogun World. Alte realizări de televiziune includ regizarea episoadelor din „American Gods” și „The Leftovers”.

În ceea ce privește cariera în film, Zobel a scris, regizat și produs lungmetrajul din 2007 „Great World of Sound”, care i-a adus Premiul Gotham pentru regie și Premiul Independent Spirit pentru cel mai bun film. Filmul său „Z for Zachariah” a fost un succes remarcabil la Sundance în 2015 și îi are în distribuție pe Chiwetel Ejiofor, Chris Pine și Margot Robbie. Cel mai recent lungmetraj al său este „The Hunt” din 2020, produs de Blumhouse Productions și Universal Pictures, cu Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts și Ike Barinholtz. Celelalte filme ale lui Zobel sunt „A Letter from My Father”, „Compliance” și „Prince Avalanche”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet este un detectiv bântuit în miniseria polițistă „Mare of Easttown”