Rockerul Scott Weiland, de la Stone Temple Pilots, este subiectul unui film biografic

De: Loredana Toma / 29.06.2021, 17:50
Rockerul Scott Weiland, de la Stone Temple Pilots, este subiectul unui film biografic

Regretatul muzician rock Scott Weiland, cunoscut din grupurile muzicale Stone Temple Pilots și Velvet Revolver, va fi subiectul unui film biografic produs de Dark Pictures. Pelicula, care se intitulează “Paper Heart”, a intrat deja în și este povestea vieții lui Weiland, care a decedat în anul 2015, la vârsta de 48 de ani.

Dark Pictures și Orian Williams au obținut drepturile de ecranizare a autobiografiei lui Weiland, “Not Dead & Not for Sale”, pe care acesta a scris-o împreună cu David Ritz și în care a vorbit despre celebritate, iubire, dar și lupta cu dependențe de diverse substanțe.

Weiland Scott a fost plin de strălucire, complicat și un suflet rănit

“Este o onoare pentru mine să mi se acorde încredere să spun povestea lui Scott și să dezvălui aspecte mai puțin cunoscute din viața sa, precum cât de iubitor și blând era sau să povestesc despre cât de bun atlet era în liceu. În plus, el a fost mereu un suflet melancolic și un solist legendar și așa va rămâne în istorie”, a declarat  Jennifer Erwin, fondatoare a casei Dark Pictures și scenarista peliculei, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

“Scott a fost plin de strălucire, complicat și un suflet rănit. Copilăria sa a avut un mare impact asupra luptelor sale cu diverse dependențe”, se arată într-un comunicat al Dark Pictures.

Scott Weiland a devenit cunoscut ca lider al formației Stone Temple Pilots în perioadele 1989-2002 și 2008-2013. A fost și solist al formației Velvet Revolver între 2003-2008. Ca artist solo, a lansat trei albume de studio și a colaborat cu numeroși muzicieni de-a lungul carierei. Cu o voce inconfundabilă, Scott Weiland a fost cunoscut și pentru problemele cu justiția, fiind de mai multe ori arestat din cauza unor incidente legate de consumul de droguri.

CITEȘTE ȘI: Slash va primi stea pe „Aleea Celebrităților” din Hollywood

Brian Johnson, solistul AC/DC, anunță noua autobiografie “The Lives of Brian”

Viaţa lui Beyonce, inclusă în prima biografie a artistei

Foto: Profimedia Images