Schimbare de look uimitoare: Mark Wahlberg, cu 15 kilograme mai gras pentru un nou rol, “dar la fel de sexy”

De: Loredana Toma / 06.05.2021, 10:52
Schimbare de look uimitoare: Mark Wahlberg, cu 15 kilograme mai gras pentru un nou rol, “dar la fel de sexy”

Actorul Mark Wahlberg s-a îngrășat aproape 14 kilograme pentru noul rol pe care îl va juca în filmul “Father Stu”. Starul va interpreta rolul unui fost pugilist devenit preot.

În urmă cu o lună, Wahlberg a publicat un mesaj pe Instagram potrivit căruia intenționa să se îngrașe aproape 15 kilograme în șase săptămâni. “Da, toate aceste kilograme vor fi pentru un nou rol”, a precizat acesta, ca explicație a planului său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Transformarea șocantă a actorului nu a trecut neobservată, fanii având opinii pro și contra, însă niciuna nu se compară cu cea a soției sale, Rhea Wahlberg, care a declarat că Mark “este la fel de sexy în realitate”, declarație încheiată cu un emoji sub formă de inimă roșie.

Câștigarea sau pierderea de kilograme este o practică relativ comună la Hollywood, iar transformările extreme ale unora dintre actori i-au ajutat să obțină trofee prestigioase. Wahlberg nu este singurul care a suferit transformări drastice pentru un rol. Charlize Theron, Matthew McConaughey, Chris Pratt și Christian Bale sunt doar câțiva dintre cei care au luat astfel de măsuri în numele artei.

Totul a pornit de la Robert De Niro

De altfel, primul mare actor care a dat startul acestei tradiții de transformare fizică drastică pentru un rol a fost Robert De Niro, care  s-a îngrășat aproape 30 de kilograme pentru rolul pugilistului Jake LaMotta din filmul “Raging Bull” (1980), în regia lui Martin Scorsese, care i-a adus și un trofeu Oscar.

(Foto: „RAGING BULL” (1980) – ROBERT DE NIRO – JOE PESCI)

Totodată Charlize Theron, Matthew McConaughey și Anne Hathaway sunt printre cei care au fost răsplătiți cu Oscar pentru roluri ce au necesitat transformări fizice drastice, scrie Daily Mail.

(Foto: „The Machinist”, Christian Bale)

Însă toate aceste sacrificii vin și cu un preț, vedetele suportând consecințe precum amețeli puternice, stări de leșin și chiar și boli cronice precum guta. Charlize Theron a declarat că s-a confruntat cu mai multe episoade de depresie după ce a trebuit fie să piardă, fie să câștige între 10 și 20 de kilograme pentru mai multe roluri.

(Foto: Matthew McConaughey, „Dallas Buyer’s Club”)

 

(Foto: Jared Leto, ca Mark David Chapman)

 

(Foto: „MONSTER”, CHRISTINA RICCI și CHARLIZE THERON)

În istoria transformărilor extreme intră și Christian Bale, care a slăbit 27 de kilograme, până a obținut un aspect scheletic, pentru filmul “The Machinist” (2004), și Jared Leto, care a devenit de nerecunoscut cu aproape 30 de kilograme în plus pentru rolul lui Mark David Chapman, fanul care l-a asasinat pe John Lennon.

CITEȘTE ȘI: Matthew McConaughey, cotat cu șanse mari să devina guvernator al Texasului

Matthew McConaughey, de nerecunoscut, din nou!

Jared Leto nu a vizionat nici acum filmul care i-a adus un premiu Oscar

Vrea cazier curat! Actorul Mark Wahlberg a avut probleme cu legea în tinereţe

Foto: Profimedia Images