Sony amână „Morbius”, un spin-off al seriei „Spider-Man”, din cauza Omicron

De: Ana Obretin / 04.01.2022, 12:31
Sony amână

Studiourile Sony au decis să amâne lansarea programată pe 28 ianuarie a filmului cu supereroi Marvel „Morbius”. Noua dată de lansare a lungmetrajului cu Jared Leto în rolul principal este 1 aprilie, potrivit unui comunicat de presă.

În film, Jared Leto joacă rolul antieroului Michael Morbius, care încearcă un pariu disperat pentru a se trata de o boală rară a sângelui, dar care se trezește că suferă apoi de o formă de vampirism. „Morbius” a fost regizat de Daniel Espinosa, iar din distribuție mai fac parte Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal și Tyrese Gibson.

CITEȘTE ȘI: Joker, de la Jack Nicholson la Jared Leto

Filmul a fost amânat de mai multe ori în timpul pandemiei. Pentru administratorii de săli de cinema, amânarea superproducțiilor este un regres, deoarece aceștia încearcă să-și revină după închiderile prelungite în timpul crizei COVID-19, potrivit Variety.

Lanțuri de cinematografe precum AMC Entertainment, Cinemark Holdings Inc și Cineworld Group au sărbătorit recent încasări uriașe din vânzările de bilete pentru „Spider-Man: No Way Home”. Însă astfel de premiere nu sunt suficiente.

Varianta Omicron a SARS-CoV-2, care se răspândește rapid în prezent, a stârnit noi îngrijorări cu privire la faptul dacă publicul se va simți confortabil să meargă la cinema în timpul pandemiei.

CITEȘTE ȘI: Jared Leto și Darren Aronofsky se reunesc pentru horrorul “Adrift”

Lady Gaga, Jared Leto, Mădălina Ghenea, apariții uluitoare la premiera „House of Gucci”

Foto: Profimedia Images