Soţul lui Mariah Carey aşteaptă un copil de la amantă

Apropo.ro / 24.11.2014, 13:24
Soţul lui Mariah Carey aşteaptă un copil de la amantă
Zvonurile conform cărora modelul Amber Rose şi soţul cântăreţei Mariah Carey, Nick Cannon, ar avea o idilă se adeveresc. Se pare că povestea lor de dragoste ar fi luat deja amploare şi mai mult decât atât Amber ar fi deja însărcinată.
Apropiaţii susţin că aceasta este deja în luna a patra şi aşteaptă cu sufletul la gură pronunţarea deciziei în divorţul iubitului ei. 
 
Vestea nu i-a picat deloc bine lui Mariah Carey, aceasta a aflat recent din presa americană că soţul de care nu a divorţat încă va avea un copil cu amanta. Divorţul dintre Mariah Carey şi Nick Cannon nu s-a pronunţat deocamdată, cei doi având de împărţit o  avere de 522 de milioane de dolari. Celebrul cuplu  şi-a anunţat despărţirea după şase ani de căsnicie şi acum se luptă pentru custodia celor opt câini pe care i-au crescut împreună.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Conform Mediafax, Carey şi Cannon s-au separat în luna august, iar în septembrie cântăreaţa americană a depus actele pentru divorţ, la scurt timp după ce soţul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.
 
Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah Carey este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.
 
Nick Cannon ar fi declarat în luna august că „există nişte probleme în paradis”, atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa.
 
„«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva”, a scris Nick Cannon pe Twitter, în septembrie.
 
Cei doi nu reuşesc să se înţeleagă deloc asupra custodiei celor opt câini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ şi Speak E Beans, potrivit Sunday Express.
 
Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii „America’s Got Talent”, în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
La rândul ei, după o căsătorie de un an de zile, modelul Amber Rose a decis să divorţeze de rapperul Wiz Khalifa. Neînţelegerile dintre erau din ce în ce mai dese, iar cei doi au hotărât să pună punct căsniciei.
Se pare că Amber Rose a fost cea care a depus actele la tribunal pentru întreruperea căsătoriei, motivul invocat fiind nepotrivirea de caracter.
 
Cei doi s-au cunoscut în 2011, sunt căsătoriţi de un an de zile şi au împreună un copil, Sebastian Taylor Thomaz, care s-a născut în februarie 2013. Voluptosul manechin a vrut să obţină custodia micuţului.