„Spider-Man: No Way Home”, „Euphoria” conduc topul nominalizărilor la MTV Movie & TV Awards

De: Ana Obretin / 12.05.2022, 09:43

Producțiile „Spider-Man: No Way Home”, „Euphoria”, „The Batman” și „RuPaul’s Drag Race” conduc în topul nominalizărilor la gala MTV Movie & TV Awards 2022.

Postul MTV a anunțat, de asemenea, miercuri, că evenimentul din acest an va combina gala MTV Movie and TV Awards cu recenta sa producție spin-off „Movie & TV Awards: Unscripted” și va avea loc pe 5 iunie. Gala va fi difuzată din nou anul acesta în direct de la Barker Hangar din Santa Monica și include noi categorii de premii, inclusiv cel pentru cea mai bună melodie și „aici pentru întâlnire” pentru  partea dedicată filmelor și serialelor.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Categoriile pentru interpretare continuă să fie neutre din punctul de vedere al genului, iar majoritatea categoriilor de filme/TV au fost comasate.

Fanii pot vota în 26 de categorii, până pe 18 mai, pe vote.mtv.com.

Lista completă a nominalizărilor se găsește AICI.

Anul trecut, WandaVision” și „The Falcon and the Winter Soldier”, cu Sebastian Stan, s-au numărat printre câștigătorii galei

CITEȘTE ȘI: BTS și Ed Sheeran, marii câștigători de la MTV European Music Awards. Justin Bieber, care a avut cele mai multe nominalizări, nu a luat niciun trofeu

Foto: Profiedia Images