Starurile și fanii pot participa la gala BAFTA TV 2021 sub formă de holograme

De: Loredana Toma / 01.06.2021, 11:45
Starurile și fanii pot participa la gala BAFTA TV 2021 sub formă de holograme

Vedetele și fanii care nu pot participa fizic la gala premiilor BAFTA TV au posibilitatea de a apărea la eveniment sub formă de holograme. Ceremonia va avea loc duminică seară și va fi transmisă de BBC One, iar opțiunea de a apărea ca hologramă va fi oferită starurilor care, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei sau a altor motive, nu pot asista la show.

De asemenea, fanii care și-ar dori să asiste la gală au posibilitatea de a se înscrie într-un concurs ce are ca premiu șansa ca hologramele lor să poată vorbi live cu starurile, pe covorul roșu, potrivit publicației The Guardian. Hologramele fanilor vor beneficia de ținute de gală și vor fi prezentate de gazdele evenimentului de pe covorul roșu, Vick Hope și Stacey Dooley. 

“Small Axe” conduce topul nominalizărilor

Printre favoriții la premiile BAFTA TV de anul acesta se numără miniseria “Small Axe”, în regia lui Steve McQueen. Show-ul a obținut 15 nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun regizor.

Tot printre favoriți se află drama Netflix “The Crown”, care a obținut zece nominalizări, în timp ce iar producțiile “I May Destroy You” și “Normal People” au primit opt, respectiv șapte selecții.  

Decernate din 1955, BAFTA TV Awards, ce recompensează excelența în televiziune, sunt acordate de British Academy of Film and Television Arts într-o ceremonie separată de premiile oferite pentru producțiile de cinema.

Anul trecut, „The End of the F***ing World”, „Stath Lets Flats” și „Chernobyl” au primit câte două premii, prima fiind desemnată ce mai bun serial dramă, cea de-a doua, cea mai bună comedie.

CITEȘTE ȘI: Cinci vedete care l-au interpretat pe printul Philip pe micul și marele ecran (apropotv.ro)

Chloe Zhao, cu „Nomadland”, marea câștigătoare la premiile Sindicatului regizorilor americani

Filmele „Promising Young Woman” și „Borat Subsequent Moviefilm”, câștigătoare la Premiile Sindicatului Scenariștilor Americani

„Adieu les cons”, marele câștigător la premiile Cesar; protest nud pentru artă, pe scena galei

Foto: Profimedia Images