Sylvia şi-a stabilit o zi de răsfăţ culinar pe săptămână

Apropo.ro / 01.09.2015, 10:00
Sylvia şi-a stabilit o zi de răsfăţ culinar pe săptămână
Sylvia arată din ce în ce mai bine, a revenit la culoarea de păr care a consacrat-o şi are grijă din plin de look-ul ei. Mai mult decât atât, cântăreaţa a început să gătească şi îi place la nebunie acest lucru! Iată cum se întreţine vedeta care este acum în plină promovare cu o piesa şi un videoclip incendiar, “ Let me love ya”!
 
Foto: Facebook
 
 
Silvia, radiezi. Arăţi din ce în ce mai bine. Cum te întreţii? 
 
Tot timpul acord o foarte mare grijă tenului meu care e foarte uscat şi destul de sensibil şi oricât de obosită aş fi nu mă culc niciodată nedemachiată. Am încercat tot felul de creme dar folosesc o cremă românească, Apidermin, care este în continuare cea mai bună cremă pentru tenul meu, cu rezultat vizibil, pe care o foloseşte şi mama mea şi de la ea am “preluat-o”. 
 
 
Care este secretul frumuseţii tale?  
 
Folosesc foarte multe uleiuri bio, de argan, de cocos – în loc de cremă de corp, dar şi un scrub de piele care este compus din zaţ de la o cafea şi este foarte tare, cu uleiuri aromatice de cocos, de trandafir, minunat pentru piele! În rest, nu mă omor cu sala foarte mult dar încerc să fac mişcare pe cât posibil şi să mănânc sănătos. Nu sunt adepta curelor de slăbire pentru că am probleme cu stomacul, aşa că nu-mi pemit să mă înfometez. Mănânc cât se poate de sănătos, iar în fiecare primăvară îmi fac o serie de tratamente corporale dar non invazive. Nu am nicio operaţie estetică. Prefer şedinţele de electrostimulare, saună cu infraroşu şi tratamentele de faţă cu diverse vitamine şi minerale.
Pentru păr şi faţă folosesc tot felul de creme naturiste, cu gălbenuş de ou, ulei de măsline. Mie nu-mi place să depind de saloanele de înfrumuseţare, îmi place să am posibilitatea de a mă aranja singură acasă, să fiu practică. Atunci când am fost roşcată a fost cea mai drastică schimbare de look a mea, mi-am distrus părul şi s-a deteriorat de la culoare, dar mi-am dorit o schimbare după atâţia ani de blond. Brunetă nu cred că mi-ar sta bine şi nici nu cred că  m-aş face niciodată!
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cum arată meniul tău într-o zi? Găteşti de obicei?
 
De obicei, dacă am timp liber, la începutul săptămânii fac şi câte o mâncare gătită. M-am apucat de gătit după ce am divorţat şi gătesc ca la mama acasă. Fac mâncare gătită, nu neapărat pentru mine, ci pentru iubitul meu. Gătesc ciorbe, mazăre, friptură, de obicei mâncăruri cu sos,  iar pentru mine fac mai mult grătar, carne de curcan. Carne de pui nu mai mănânc de câţiva ani pentru că are prea mulţi hormoni. Mai îmi plac salatele, în plus fac tot felul de cartofi gratinaţi, franţuzeşti, fac şi paste foarte bune, tot felul de salate cu seminţe,  iar acum că a venit primăvara îmi plac foarte mult fructele, mai puţin legumele. Eu nu prea mănânc legume, aşa că încerc să completez cu multe fructe. 
 
 
N-ai zis nimic de dulciuri!
 
Mai mănânc şi dulciuri, dar în cantităţi moderate. Le gust! Nu sunt foarte pofticioasă!
 
Şi am o zi pe săptămână, duminica, când pot să mănânc şi să-mi comand tot ce-mi place. După un weekend de alergătură şi concerte când mănânc doar din benzinării, sunt obosită şi nu mai am timp să gătesc şi atunci îmi comand de mâncare de la un restaurant, ceva de care am eu poftă în ziua respectivă şi ceva dulce. Duminica este zi de răsfăţ culinar!
 
Foto: Facebook
 
Care este mâncarea ta preferată?
 
Nu pot să spun că am un fel de mâncare preferat, dar poate într-o zi, de exemplu, îmi place tochitura, iar a doua zi – fructele de mare. În general, îmi plac restaurantele cu specific italienesc şi mâncarea românească. Nu-mi plac felurile de mâncare condimentate.
 
 
Dana Popa