„The Matrix Resurrections”: un site de promovare cu 180.000 de teasere diferite a fost lansat

De: Ana Obretin / 08.09.2021, 09:33

Un site promoțional pentru „The Matrix Resurrections”, care oferă 180.000 de variante de teaser pentru cel de-al patrulea film din franciză, ce va avea premiera pe 22 decembrie, a fost lansat.

Un trailer complet al filmului va fi lansat joi. Între timp, fanii pot vizita site-ul WhatIsTheMatrix.com pentru a viziona un scurt teaser. În funcție de ora zilei și de ce pastilă aleg – roșie sau albastră -, teaserul prezentat va fi unic și va rula aproximativ 40 de secunde. Fiecare dintre ele prezintă, de asemenea, o voce care sugerează povestea filmului. De exemplu, într-una, un terapeut încă fără nume, interpretat de Neil Patrick Harris, îl întreabă pe Neo (Keanu Reeves): „Îți amintești cum ai ajuns aici?”. „Ți-ai pierdut capacitatea de a discerne realitatea de ficțiune. Ceea ce este real este aici și acum – 18:28. Orice altceva este doar mintea ta care îți joacă trucuri. Devine o problemă atunci când fanteziile ne pun în pericol. Nu vrem ca cineva să fie rănit, nu-i așa?”, mai spune vocea, potrivit NME.

„The Matrix Resurrections” este regizat de Lana Wachowski, care, alături de sora ei, Lilly, a realizat celelalte trei filme din franciza care a debutat în 1999.

Luna trecută, Lilly a vorbit despre motivul pentru care nu s-a întors să coregizeze viitorul film, spunând că „are nevoie de acest timp departe de industrie”.

Pe lângă Reeves și Harris, „The Matrix Resurrections” îi are în rolurile principale pe actorii trilogiei originale Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson și Daniel Bernhardt, precum și pe Jessica Henwick și Yahya Abdul-Mateen II.

Unele dintre fostele vedete ale francizei nu se vor întoarce, totuși, precum Laurence Fishburne și Gina Torres. Torres și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu excluderea din noul film, în timp ce Fishburne a declarat, în iunie, că încă nu este sigur de ce Wachowski nu i-a cerut să se întoarcă.

CITEȘTE ȘI: Salma Hayek ar fi putut juca în „The Matrix”: de ce nu a primit rolul

Actrița Christina Ricci se alătură filmului „Matrix 4”

Larry Wachowski, regizorul seriei „Matrix”, este transsexual

Foto: Profimedia Images