„The Suicide Squad‟ intră direct pe primul loc și în box office-ul românesc de weekend

De: Nicoleta Lepădatu / 10.08.2021, 07:41
„The Suicide Squad‟ intră direct pe primul loc și în box office-ul românesc de weekend

Filmul cu supereroi „The Suicide Squad‟ se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de 577.927 lei.

Regizorul James Gunn revine cu filmul de aventură-acțiune cu supereroi „The Suicide Squad‟ cu o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul D.C.. În Belle Reve, închisoarea de categorie A cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși, iar câțiva dintre ei ar face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture supersecretului Task Force X. Străbătând o junglă plină de militanți și forțe de gherilă, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu… și pe tehnicienii guvernului Amandei Waller în căști, urmărindu-le fiecare mișcare. Din distribuție fac parte Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Viola Davis, Pete Davidson.

Pe locul doi în box office-ul românesc, cu încasări de 335.198 de lei se află ocupantul locului întâi de săptămâna trecută, noul film marca Disney, „Jungle Cruise”, o aventură plină de neprevăzut în sălbatica junglă amazoniană. Filmul inspirat din celebra atracție cu același nume din clasicele parcuri de distracții îi aduce pe marile ecrane pe Dwayne Johnson și Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viață și pe moarte pentru a găsi Arborele Vieții și a salva omenirea.

Aventura  începe cu morocănosul și spiritualul căpitan Frank Wolff (Dwayne Johnson) la cârma vasului La Quila – o vechitură plină de farmec – care, în mijlocul Primului Război Mondial, este angajat de hotărâta cercetătoare Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) pentru a o conduce în cele mai periculoase zone din Amazon.

Pe locul trei în topul încasărilor se află animația „Luca” aflată pe primul loc în box office-ul românesc timp de două săptămâni consecutive de la lansare, cu încasări de 253.062 de lei. În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, „Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul. Pe numele lui Luca, el împarte toate aceste aventuri cu noul său prieten, Alberto. Însă toată distracția este amenințată de posibilitatea dezvăluirii unui secret foarte bine păstrat: ambii băieți sunt, de fapt, monștri marini dintr-o altă lume aflată dincolo de suprafața apei.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de „Familia Crood: Vremuri noi‟ (124.406 lei), cu o urcare spectaculoasă de 6 locuri, “Wrath of Man – Furia unui om periculos”, de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rolul principal, cu încasări de 122.720 lei, „Old: Prizonierii timpului‟ (93.777 lei), „Văduva neagră‟ (64.267 lei), „Space Jam: O nouă eră‟ (51.432 lei) și „Scapă, dacă poți 2! Turneul campionilor‟ (41.527 lei).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „The Suicide Squad‟ se află pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend