„The Suicide Squad‟ se află pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

De: Nicoleta Lepădatu / 09.08.2021, 07:48
„The Suicide Squad‟ se află pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Filmul cu supereroi „The Suicide Squad‟ se află pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu încasări de 26,5 milioane de dolari. 

Regizorul James Gunn revine cu filmul de aventură-acțiune cu supereroi The Suicide Squad cu o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul D.C.. În Belle Reve, închisoarea de categorie A cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși, iar câțiva dintre ei ar face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture supersecretului Task Force X.
Străbătând o junglă plină de militanți și forțe de gherilă, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu… și pe tehnicienii guvernului Amandei Waller în căști, urmărindu-le fiecare mișcare. Din distribuție fac parte Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Viola Davis, Pete Davidson.

Pe locul doi, cu încasări de 15,7 milioane de dolari se află noul film marca Disney, „Jungle Cruise”, o aventură plină de neprevăzut în sălbatica junglă amazoniană. Filmul inspirat din celebra atracție cu același nume din clasicele parcuri de distracții îi aduce pe marile ecrane pe Dwayne Johnson și Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viață și pe moarte pentru a găsi Arborele Vieții și a salva omenirea.

Aventura  începe cu morocănosul și spiritualul căpitan Frank Wolff (Dwayne Johnson) la cârma vasului La Quila – o vechitură plină de farmec – care, în mijlocul Primului Război Mondial, este angajat de hotărâta cercetătoare Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) pentru a o conduce în cele mai periculoase zone din Amazon.

A treia poziție este ocupată în această săptămână de „Old: Prizonierii timpului”, cu 4,1 milioane de dolari.  O familie cu doi copii pleacă în ceea ce urmează să fie ultima lor vacanță împreună, înainte ca părinții să se despartă. Cu dorința de a crea amintiri de neuitat, merg pe o insulă tropicală, unde totul indică faptul că au ajuns într-un adevărat paradis: de la hotel, felul în care sunt primiți și tratați, până la peisajele care le taie respirația. A doua zi după sosire, managerul hotelului le recomandă să petreacă o zi pe o plajă specială din apropiere, care este destinată doar anumitor oaspeți… aleși. Doar că locul unde ajung este unul în care timpul trece mult mai repede, fiecare 20 de minute echivalând cu un an din viață. Din momentul în care descoperă acest lucru, totul se transformă într-o cursă contracronometru pentru a scăpa de acolo. Dar câți dintre cei deveniți prizonierii timpului vor reuși să evadeze?

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de: „Black Widow/ Văduva neagră” (4 milioane de dolari), „Stillwater” (2,8 milioane de dolari), „The Green Knight‟ (2,6 milioane de dolari), Space Jam: A New Legacy (2,4 milioane de dolari), „Snake Eyes: G.I. Joe Origins‟ (1,6 milioane de dolari), „Escape Room: Tournament of Champions‟ (1,25 milioane de dolari) și „F9: The Fast Saga” (1,23 milioane de dolari).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, de mâine în cinematografele din România