Top 8 cele mai ciudate reclame în care au jucat vedete (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 13.09.2021, 15:58
Top 8 cele mai ciudate reclame în care au jucat vedete (Video)

Cănd pe internet găsești practic orice, este simplu să faci un top 8 cele mai ciudate reclame, pentru că, iată ce se întâmplă: uneori, celebritățile merg în străinătate pentru a filma discret niște reclame cel puțin discutabile, dacă nu chiar dubioase, care nu par mare lucru, dar sunt plătite nebunesc de bine. Doar că internetul nu uită și nu iartă, așa că cineva le va găsi, le va urca pe YouTube pentru plăcerea vizuală a tuturor. Așadar, câteva dintre vedetele care au apărut în reclame penibile au fost strânse într-un top 8 cele mai ciudate reclame în care au jucat celebrități:

1. Hulk Hogan cântă despre aparatele de aer condiționat

Fiorosul Hulk Hogan cântă duios melodia pentru copii despre zilele sătpămânii într-o reclamă japoneză la aer condiționat. Dincolo de ridicolul situației, melodia e și genul acela care nu-ți mai iese din minte cu zilele. Deci, cum facem cu Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday… ?

2. Tânărul Leonardo DiCaprio și avanpremiera legăturii lui speciale cu Scorsese

Tot o reclamă japoneză, la un card de credit de data aceasta, cu acțiunea desprinsă parcă din filmele lui Scorsese. Ți-l puteai imagina pe Leo din perioada Titanicului în rolul de băiat rău? Se pare că așa a început.

3. Ben Affleck încearcă să ajugă la inima unei fete cu un… burger

Ben Affleck a auzit de tânăr că dragostea trece prin stomac, așa că pare foarte credibil în reclama de la Burger King.

 4. Britney Spears și a ei Gummy Candy

Având în vedere toate scandalurile din viața cântăreței, reclama aceasta plina de roz, norișori pufoși și veselie pare chiar o glumă reușită. Completată perfect de vocile care dublează.

5. Lui Drew Barrymore îi place foarte mult înghețata

Pe de altă parte, cui nu îi place înghețata? Dar parcă nu o măncăm cu atâta… pasiune.

6. Snoop Dogg iese literalmente dintr-un frigider

Cu perucă și smoking, Snoop Dogg iese din frigiderul unui puști plictisit de moarte. Aproape că ne e milă de biata broască țestoasă în timp ce o petrecere cel puțin bizară începe în bucătărie.

7. Madona în versiunea ei japoneză

Această reclamă japoneză din epoca anilor ’90 cu Madonna ar fi probabil considerată jignitoare acum. Oricum ar fi, este una extrem de ciudată, la o băutură.

8. Nicholas Cage este un cowboy care dansează cu roboți

Înainte de a deveni un meme pe Internet, Nicolas Cage a jucat în această reclamă. Ceea ce probabil l-ar fi făcut un meme pe Internet dacă acestea ar fi existat atunci.

Chiar dacă am făcut doar un top 8 cele mai ciudate reclame în care au jucat vedete, ele sunt mult mai multe pentru că, mai ales în tinerețe și pe vremea când internetul era doar o noțiune SF, mulți au făcut lucruri pentru bani, fără să țină cont de ridicol și de consecințe. Din fericire, majoritatea celebrităților nu mai au lucruri de demonstrat, așa că aceste „scăpări” din tinerețe nu au cine știe ce consecințe, ci doar demonstrează că și vedetele sunt oameni.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Affleck și mama lui JLO apar într-o reclamă la pariuri sportive (VIDEO)