Trupa ABBA se va destrăma definitiv după lansarea viitorului album, ”Voyage”

De: Nicoleta Lepădatu / 28.10.2021, 20:28
Trupa ABBA se va destrăma definitiv după lansarea viitorului album, ''Voyage”

Björn Ulvaeus şi Benny Andersson au confirmat că trupa ABBA se va destrăma definitiv după lansarea albumului ‘”Voyage”, pe 5 noiembrie.

Luna trecută, cei doi membri ai trupei suedeze, alături de Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad, şi-au anunţat revenirea, dar şi lansarea primului album nou din ultimii 40 de ani.

Fanii au speculat, însă, că această revenire va fi un eveniment unic şi că membrii trupei nu vor continua să lanseze muzică după acest album și acum li se confirmă bănuielile.

Într-un interviu acordat The Guardian, Ulvaeus şi Andersson au confirmat acest lucru şi au declarat că formaţia nu va mai lansa alte melodii după ”Voyage”. Ei au dezvăluit că două melodii noi nu vor fi incluse pe noul disc, pentru că acestea nu au fost terminate şi nu vor fi lansate niciodată. „Asta-i tot”, a adăugat Andersson. „Aşa trebuie să se întâmple”, a completat el.

În 1982, „nu am spus de fapt că asta a fost tot”, a explicat Andersson cu referire la un interviu acordat realizatorului emisiunii ”Late Late Breakfast Show”, Noel Edmonds. ”Eu n-am spus niciodată că ABBA nu se va mai întâmpla”, a precizat el. ”Dar vă pot spune acum: asta-i tot”, a subliniat Andersson.

Albumul ”Voyage” va fi lansat pe 5 noiembrie. Până în prezent, ABBA a lansat trei single-uri de pe acest album, ”I Still Have Faith In You”, ”Don’t Shut Me Down” şi ”Just a Notion”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: ABBA a lansat melodia „Just A Notion”, al treilea single de pe albumul „Voyage” (Video)

Tags: