Viral: Sir Ian McKellen și Björn Ulvaeus de la ABBA tricotând pulovere de Crăciun

De: Ana Obretin / 24.11.2021, 10:24
Viral: Sir Ian McKellen și Björn Ulvaeus de la ABBA tricotând pulovere de Crăciun

Sir Ian McKellen, Gandalf din „Lord of The Rings”, și Björn Ulvaeus de la ABBA au colaborat pentru un videoclip bizar de Crăciun.

Distribuit pe pagina de Instagram a lui McKellen, videoclipul îi arată pe cei doi tricotând pulovere de Crăciun marca ABBA. Artiștii sunt înconjurați de materiale pentru tricotat. Pe măsură ce planul se lărgește, duoul este prezentat sub un banner masiv cu numele ABBA. Clipul se încheie cu urarea „Crăciun fericit de la ABBA și Ian McKellen”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ian McKellen (@ianmckellen)

McKellen a scris în legenda videoclipului: „Cel mai interesant (în mare parte) clip mut pe care îl veți vedea în acest sezon”.

CITEȘTE ȘI: Ian McKellen, într-un videoclip în care e menţionată si România (Video)

20 de lucruri pe care nu le știai despre filmele Harry Potter

ABBA a lansat azi albumul ”Voyage”, după o absenţă de aproximativ patru decenii de pe piața muzicală

Actorul Pierce Brosnan a răspuns postării, scriind: „Acum asta mă face doar să chicotesc”. Un alt comentator a scris: „ABBA și Ian McKellen, împreună, tricotând, nu era printre planurile mele pentru sezonul sărbătorilor 2021. Dar îi primesc cu plăcere. Bravo!”.

Clipul realizat de Ian McKellen și Björn Ulvaeus urmează lansării noului album al lui ABBA, „Voyage”, primul material de studio lansat de trupă în ultimii 40 de ani. În recenzia de trei stele a NME, albumul este descris drept o „călătorie nostalgică ce merită făcută”, chiar și cu „câteva denivelări Albumul a ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie la începutul acestei luni și a devenit cel mai rapid vândut din 2021, cu peste 204.000 de unități. 

CITEȘTE ȘI: Trupa ABBA se va destrăma definitiv după lansarea viitorului album, ”Voyage”

Foto: Profimedia Images