Vizionează trailerul producției speciale „Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts”

De: Ana Obretin / 21.12.2021, 10:41
Vizionează trailerul producției speciale

HBO a lansat primul trailer pentru producția aniversară „Harry Potter 20th Anniversary: ​​​​Return To Hogwarts”.

Episodul special, care urmează să fie lansat pe 1 ianuarie 2022, îi reunește pe Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson și alți membri ai distribuției, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a primului film al francizei, „Harry Potter și Piatra Filozofală/ Harry Potter and the Philosopher’s Stone”.

Vezi trailerul mai jos:

Printre ceilalți membri ai distribuției se numără Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Toby Jones, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch , Helena Bonham Carter și Ian Hart.

CITEȘTE ȘI: Primul trailer „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, sequelul „Harry Potter”, a fost lansat (Video)

Helen Mirren va găzdui un quiz show „Harry Potter”, la 20 de ani de la lansarea primului film

Regizorii celor opt filme își vor face, de asemenea, apariția, inclusiv Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell și David Yates, alături de producătorul David Heyman. Vorbind în trailer, Radcliffe spune: „Lucrul care m-a speriat cel mai mult a fost ideea că cel mai important lucru din viața noastră s-a terminat. Și mă simt atât de bucuros să văd pe toată lumea și să mă gândesc că totuși nu s-a terminat”. El adaugă: „Nu aș fi persoana care sunt astăzi fără atât de mulți oameni de aici”.

Principala absență notabilă este scriitoarea J.K. Rowling, autoarea cărților care au stat la baza filmului. Ea a fost criticată în ultimii ani pentru transfobie, potrivit NME.

Vorbind despre episodul special, președintele Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics, Tom Ascheim, a declarat: „A fost o călătorie incredibilă de la debutul filmului ‘Harry Potter și Piatra Filozofală’ și să fiu martor la modul în care a evoluat acest univers remarcabil interconectat a fost magic”. 

„Această retrospectivă este un omagiu adus tuturor celor ale căror vieți au fost atinse de acest fenomen cultural – de la distribuția și echipa talentată care și-au pus inima și sufletul în această franciză extraordinară de film până la fanii pasionați, care continuă să mențină în viață spiritul Lumii Vrăjitoriei (Wizarding World) 20 de ani mai târziu”, a mai spus acesta.

Franciza „Harry Potter” cuprinde șapte cărți, care au fost adaptate în opt filme, culminând cu „Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2/ Harry Potter și Talismanele Morții Partea 2”, lansat în 2011. Au fost realizate și două filme spin-off, în seria „Fantastic Beasts”, cu un al treilea lungmetraj programat să fie lansat pe 15 aprilie. 2022.

În 2016, a fost lansată o adaptare de teatru, intitulată „Harry Potter și copilul blestemat/ Harry Potter And The Cursed Child” , care a continuat povestea din cărțile originale. 

CITEȘTE ȘI: Actriţa Helen McCrory, cunoscută din „Skyfall”, „Peaky Blinders” și „Harry Potter”, a murit

Actorul britanic Paul Ritter, cunoscut pentru rolul din „Harry Potter”, a murit

Foto: Profimedia Images