Volodimir Zelenski le-a mulțumit actorilor Mila Kunis și Ashton Kutcher pentru sprijinul acordat ucrainenilor

De: Ana Obretin / 21.03.2022, 12:08
Volodimir Zelenski le-a mulțumit actorilor Mila Kunis și Ashton Kutcher pentru sprijinul acordat ucrainenilor

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, le-a mulțumit actorilor Mila Kunis și Ashton Kutcher pentru eforturile lor de a ajuta ucrainenii, grav afectați de războiul cu Rusia.

Mila Kunis, originară din Ucraina, care s-a mutat în Statele Unite pe când era copil, și soțul ei, Ashton Kutcher, au inițiat o campanie GoFundMe prin care au strâns, până în prezent, aproape 35 de milioane de dolari în beneficiul refugiaților și pentru ajutor umanitar. De asemenea, cuplul a promis o donație personală de 3 milioane de dolari, scrie The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Leonardo DiCaprio a publicat imagini cu refugiații și cu cei care îi ajută, inclusiv din România, pe Instagram

Sean Penn, mărturii despre situația din Ucraina, unde a filmat un documentar despre invazia Rusiei

Amicii de la Hollywood ai lui Putin. Starurile care s-au afișat bucuroase cu liderul autoritar

Duminică, Zelenski a mulțumit cuplului pentru sprijinul acordat, spunând că cei doi au fost „printre primii care au răspuns durerii lor”.

„Au strâns deja 35 de milioane de dolari și îi trimit către @flexport și @Airbnb pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Mulțumim pentru sprijinul lor. Suntem impresionați de hotărârea lor. Ei inspiră lumea. #StandWithUkraine”, a scris Zelenski pe Twitter.

Mila Kunis: Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși

„Astăzi, sunt un ucrainean mândru”, a scris Kunis pe pagina GoFundMe. „În timp ce familia mea a venit în Statele Unite în 1991, eu m-am născut la Cernăuți, în Ucraina, în 1983. Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși, care merită ajutorul nostru în timpuri de nevoie. Acest atac nedrept asupra Ucrainei și a umanității în general este devastator și poporul ucrainean are nevoie de sprijinul nostru. … În timp ce asistăm la curajul ucrainenilor, suntem, de asemenea, martori la povara inimaginabilă a celor care au ales siguranța. Foarte mulți oameni au lăsat în urmă tot ce știu și iubesc pentru a căuta refugiu. Neavând altceva decât ceea ce ar putea transporta, acești refugiați ucraineni au nevoie imediat de locuințe și provizii”, a scris actrița.

Ea a abordat, de asemenea, situația din Ucraina într-un interviu cu jurnalista Maria Shriver, spunând că se simte „îngrozită” de faptul că oamenii de acolo ripostează inclusiv „cu propriile lor arme improvizate”. „Este un lucru care te inspiră”, a adăugat ea, exprimându-și admirația și pentru Zelenski. 

CITEȘTE ȘI: Leonardo DiCaprio a făcut o donație în beneficiul Ucrainei, dar nu suma vehiculată în presa americană

Foto: Profimedia Images