Leonardo DiCaprio a făcut o donație în beneficiul Ucrainei, dar nu suma vehiculată în presa americană

De: Ana Obretin / 10.03.2022, 15:03
Leonardo DiCaprio a făcut o donație în beneficiul Ucrainei, dar nu suma vehiculată în presa americană

Actorul american Leonardo DiCaprio a făcut o donație organizațiilor umanitare care sprijină Ucraina, dar suma vehiculată de presa americană a fost inexactă.

În urmă cu câteva zile, presa a scris că DiCaprio a donat 10 milioane de dolari unei organizații în beneficiul Ucrainei. De asemenea, presa a raportat că actorul a făcut acest lucru pentru că Ucraina este țara natală a bunicii sale, o informație de asemenea incorectă, a declarat o persoană apropiată acestuia, sub rezerva anonimatului, deoarece nu era autorizată să vorbească public despre această problemă, potrivit Associated Press.

CITEȘTE ȘI: Mila Kunis și Ashton Kutcher își propun să strângă 30 de milioane de dolari pentru refugiații ucraineni, din care 3 milioane sunt donați de ei

Sean Penn, mărturii despre situația din Ucraina, unde a filmat un documentar despre invazia Rusiei

Amicii de la Hollywood ai lui Putin. Starurile care s-au afișat bucuroase cu liderul autoritar

DiCaprio a donat însă grupurilor umanitare CARE, International Rescue Committee, Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați și Salvați Copiii în sprijinul Ucrainei, a spus persoana apropiată lui DiCaprio.

DiCaprio s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2010, la o conferință care a avut loc la Sankt Petersburg, care a avut ca subiect tigrul siberian pe cale de dispariție. Un avocat deschis al mediului, DiCaprio este și mesager pentru pace pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați.

CITEȘTE ȘI: Gérard Depardieu face primele comentarii despre prietenul Vladimir Putin și poziția privind Ucraina

Foto: Profimedia Images