Snoop Dogg, Ice Cube, Too Short și E-40 au format supergrupul Mt. Westmore

De: Ana Obretin / 18.03.2021, 09:10
Snoop Dogg, Ice Cube, Too Short și E-40 au format supergrupul Mt. Westmore

Rapperii Snoop Dogg, Ice Cube, Too Short și E-40 au lansat supergrupul Mt. Westmore. Mai mult, se pare că cele patru staruri ale muzicii rap își vor lansa albumul de debut luna viitoare, cu mai multe materiale discografice promise ulterior.

„Am înregistrat undeva la aproximativ 50 de piese. ‘Volumul 1’ va fi lansat în aprilie, iar restul vor urma”, a declarat Too Short pentru DJ Vlad într-un interviu recent, anunțând oficial proiectul, scrie NME.

„La vârsta la care suntem este un moment bun pentru a face așa ceva și pentru a-ți extinde cariera un pic într-un mod diferit. În momentul în care ne unim forțele, avem mai multe noi oportunități de afaceri pe care niciunul dintre noi nu le-ar fi avut”, a mai spus rapperul. 

În decembrie, Too Short a dezvăluit câteva detalii despre proiect și originile sale atunci când a participat la podcast-ul lui MC Serch. „Primesc un telefon în prima parte a carantinei de la E-40 și Ice Cube: ‘Omule, simțim că ar trebui să facem un album. Eu, tu, sunt E-40, Cube, Too Short și Snoop Dogg’„, a povestit acesta. „Am spus: ‘La naiba, hai să o facem!'”.

Too Short a mai vorbit despre sfaturile și criticile pe care și le dau reciproc. „Ne-am dat reciproc autoritatea de a critica, a face sugestii”, a mai spus acesta. 

Într-un alt interviu, de data aceasta pentru HipHopDX, Too Short a dezvăluit că Dr. Dre va apărea pe noul album. 

CITEȘTE ȘI: Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

Snoop Dogg şi HBO lucrează la un nou serial

Snoop Dogg fumează peste 80 de țigări cu marijuana pe zi

Dragoș Bucur și Ice Cube, colegi de platou la Hollywood

Dr. Dre a bătut măr o ziaristă, la o petrecere

Dr. Dre a fost externat după anevrismul cerebral suferit în urmă cu aproape două săptămâni

Foto: Profimedia Images