Actrița Natalie Wood ar fi fost agresată sexual de Kirk Douglas

De: Ana Obretin / 07.11.2021, 12:24
Actrița Natalie Wood ar fi fost agresată sexual de Kirk Douglas

A fost zeci de ani unul dintre cele mai întunecate zvonuri de la Hollywood: adolescenta Natalie Wood a fost agresată sexual de o vedetă de cinema de top, care avea de două ori vârsta ei când când s-au întâlnit la un hotel din Los Angeles.

Într-o carte de memorii care va apărea pe piață săptămâna viitoare, sora mai mică a lui Natalie Wood l-a identificat pe atacatorul suspectat de mult timp: actorul Kirk Douglas, potrivit AP News.

„Îmi amintesc că Natalie arăta deosebit de frumoasă atunci când mama și cu mine am lăsat-o, în noaptea aceea, la intrarea în Chateau Marmont”, scrie Lana Wood în „Little Sister”. Aceasta susține că incidentul s-a întâmplat în vara lui 1955, în perioada în care Natalie Wood filma pentru „The Searchers”. Întâlnirea a fost aranjată de mama lor, Maria Zakharenko, care a crezut că „multe uși ar putea fi deschise pentru ea, doar cu un semn din capul lui faimos și frumos, în numele ei”, scrie Lana Wood. „Părea că a trecut mult timp înainte ca Natalie să se întoarcă în mașină și să mă trezească, atunci când a trântit ușa”, a scris ea. „Arăta îngrozitor. Era foarte supărată, iar ea și mama au început să-și șoptească lucruri una alteia. Nu puteam să le aud cu adevărat sau să înțeleg ce spuneau. Se pare că ceva rău i se întâmplase surorii mele, dar, orice ar fi fost, se pare că eram prea tânără pentru a mi se spune despre asta”, a povestit Lana Wood.

CITEȘTE ȘI: Bob Dylan este dat în judecată pentru că ar fi abuzat sexual o minoră în 1965

Secretul cutremurător a ieşit la iveală! De ce a murit, de fapt, celebra actriţă Natalie Wood

Natalie Wood a tăcut pentru a nu-i fi distrusă cariera

Potrivit acesteia, Natalie Wood nu a discutat cu ea ce s-a întâmplat până când nu au devenit adulte amândouă. Lana, care are 75 de ani acum, avea în jur de 8 când a avut loc presupusul incident. Ea și-a amintit că sora și mama ei au fost de acord că acuzațiile publice i-ar fi putut distruge cariera lui Natalie.

Mare parte din cartea „Little Sister” se concentrează pe moartea lui Natalie Wood, în 1981, când trupul ei a fost găsit în largul insulei Catalina din California. Autoritățile au considerat inițial moartea drept înec accidental, dar acest lucru s-a schimbat după ani de investigații și apariția unor noi martori. Soțul lui Wood la acea vreme, actorul Robert Wagner, a fost numit suspect, fără a fi pus sub acuzare. Lana Wood este printre cei care îl consideră responsabil pentru moartea actriței Natalie Wood.

În cartea ei, aceasta își amintește că i-a promis surorii ei să nu discute despre faptul că a fost agresată de Kirk Douglas, dar zvonurile erau atât de răspândite încât, atunci când el a murit, în 2020, la vârsta de 103 ani, numele lui Natalie Wood a fost în tendințe împreună cu al lui, pe platforma Twitter. Lana Wood, care a jucat în filme ca „The Searchers” și serialul TV „Peyton Place”, crede că s-au schimbat destule de la conversația ei cu Natalie, astfel încât acum poate spune întreaga poveste.

Kirk Douglas a recunoscut că era și un afemeiat și un soț infidel

Fiul lui Kirk Douglas, actorul Michael Douglas, a declarat într-un comunicat doar „Fie ca amândoi să se odihnească în pace”. Kirk Douglas avea 30 de ani la momentul presupusului atac și era deja cunoscut pentru filme precum „Spartacus”, „The Bad and the Beautiful” și „Gunfight at the O.K. Corral”. De asemenea, a fost unul dintre primii actori importanți care și-au înființat propria companie de producție și un activist liberal proeminent. Douglas și a doua lui soție, Anne, au donat milioane de dolari prin Fundația Douglas, pe care au înființat-o în 1964, cu misiunea de a „ajuta pe cei care altfel nu s-ar putea ajuta singuri”. Douglas a primit Medalia prezidențială a libertății în 1981 și Legiunea de Onoare în Franța în 1985. A primit un Oscar onorific în 1996. Kirk Douglas însuși a recunoscut că era și un afemeiat și un soț infidel.

În cartea de memorii „The Ragman’s Son”, publicată în 1988, Douglas scrie pe scurt despre Natalie Wood. Își amintește că a condus acasă într-o noapte și s-a oprit la un semafor. Usa mașinii din fața lui s-a deschis și „o fetiță drăguță purtând o jachetă din piele de căprioară a sărit afară” și a alergat spre el. „‘Oh, domnule Douglas, vă rog să-mi semnați jacheta’”, își amintește că a spus ea. „Femeia care conducea a coborât și i-a prezentat-o. ‘Aceasta este fiica mea. Joacă și ea în filme. Numele ei este Natalie Wood.’ A fost prima dată când am întâlnit-o pe Natalie. Am văzut-o de multe ori după aceea, înainte să moară în acel accident crud”, a mai scris Kirk Douglas.

CITEȘTE ȘI: Emily Ratajkowski susține că Robin Thicke a hărțuit-o sexual

Gloria Estefan a spus într-o emisiune TV că a fost abuzată sexual în copilărie

Foto: Profimedia Images