Adam Driver, Laurence Fishburne și Jon Voight, în noul film al lui Francis Ford Coppola

De: Ana Obretin / 14.05.2022, 11:34
Adam Driver, Laurence Fishburne și Jon Voight, în noul film al lui Francis Ford Coppola

Distribuția a fost anunțată pentru următorul film, „Megalopolis”, al lui Francis Ford Coppola. Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Forest Whitaker, Laurence Fishburne și Jon Voight vor juca în noul film al lui Coppola, primul de la horrorul „Twixt” din 2011.

„Megalopolis” este o producție finanțată integral de Francis Ford Coppola, cu un buget de puțin sub 100 de milioane de dolari. Veteranul cineast va scrie și va regiza proiectul.

CITEȘTE ȘI: Francis Ford Coppola și-a vândut o parte din podgorii pentru a-și finanța o superproducție

Filme cu vampiri: TOP 10 cele mai bune producții din toate timpurile (Video)

O dramă indiană a surclasat „Închisoarea îngerilor” și „Nașul” din topul celor mai bine cotate filme pe IMDb

„Soarta Romei bântuie o lume modernă incapabilă să-și rezolve propriile probleme sociale în această poveste epică despre ambiție politică, geniu și dragoste conflictuală”, arată sinopsisul filmului făcut publicm potrivit NME.

Coppola a discutat anterior despre finanțarea proiectului cu The Hollywood Reporter, spunând: „Există un anumit fel în care toată lumea crede că un film ar trebui să fie și provoacă diverse controverse dacă ai altă idee. Oamenii pot fi foarte reticenți, dar uneori cealaltă idee reprezintă ceea ce urmează în viitor. Asta merită să fie luat în considerare”. 

Laurence Fishburne a făcut echipă anterior cu Coppola în „Apocalypse Now”, din 1979, unde a jucat rolul lui Tyrone Miller. După rolurile din „The Last Duel”, de Ridley Scott, și „House Of Gucci”, Driver urmează să joace în „White Noise”, de Noah Baumbach, bazat pe romanul cu același titlu din 1985 al lui Don DeLillo. Distribuția îi mai include pe Greta Gerwig, Raffey Cassidy și Don Cheadle. Emmanuel este cel mai bine cunoscută pentru rolurile din „Game Of Thrones” și franciza „Fast & Furious”. Ea urmează să-și reia rolul lui Ramsey în următorul film „Fast X”.

Whitaker va fi văzut în viitorul film Netflix „Havoc” al regizorului Gareth Evans („The Raid”), alături de Tom Hardy, Timothy Olyphant și Justin Cornwell. Filmul este programat să fie lansat în cursul acestui an.

La începutul acestui an, Coppola a criticat asemănările dintre filmele de succes moderne, despre care a susținut că se bazează pe același „prototip”.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Foto: Profimedia Images