Alec Baldwin, în primul interviu după incidentul armat: Nu am apăsat pe trăgaci

De: Nicoleta Lepădatu / 02.12.2021, 07:48
Alec Baldwin, în primul interviu după incidentul armat: Nu am apăsat pe trăgaci

Actorul Alec Baldwin a acordat primul său interviu în studio lui George Stephanopoulos de la ABC, după tragedia care a avut loc pe platourile de filmare ale filmului „Rust” în octombrie.

Stephanopoulos, a descris discuția de o oră și 20 de minute drept „intensă”. „Am făcut mii de interviuri în ultimii douăzeci de ani la ABC”, a spus Stephanopoulos. „Acesta a fost cel mai intens pe care l-am experimentat vreodată.”

Stephanopoulos a continuat: „După cum vă puteți imagina, este devastat, dar a fost și foarte sincer. A fost foarte receptiv. A răspuns la fiecare întrebare, a vorbit despre Halyna Hutchins, a vorbit și despre întâlnirea cu familia ei. [El] a analizat în detaliu ce s-a întâmplat pe platoul în acea zi și trebuie să vă spun că am fost surprins de multe ori în timpul acelei ore și 20 de minute în care am vorbit.”

Într-un clip de promovare a interviului apare un Alec Baldwin cu ochii în lacrimi care povestește evenimentele din ziua tragică, spunând: „Vreau să spun, chiar și acum, îmi este greu să cred că s-a întâmplat așa ceva. Pur și simplu nu mi se pare real.”

De asemenea, el susține că nu a apăsat pe trăgaci, spunându-i lui jurnalistului: „Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci.” Stephanopoulos confirmă: „Deci nu ai apăsat niciodată pe trăgaci?” și Baldwin răspunde: „Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată o armă spre nimeni și nu aș apăsa pe trăgaci. Nu.”

George Stephanopoulos îl mai întreabă pe Alec Baldwin cum a ajuns un glonț adevărat pe platoul de filmare, chiar întrebarea care se află în centrul anchetei aflate în desfășurare. „N-am idee”, spune Baldwin. „Cineva a pus un glonț adevărat într-o armă. Un glonț care nici măcar nu trebuia să fie acolo.”

Realizatorul TV continuă: „Spui că nu ești o victimă, dar este cel mai rău lucru care ți s-a întâmplat vreodată?” „Da. Da… da, răspunde Alec Baldwin. „Pentru că mă gândesc mereu la ce aș fi putut face diferit atunci.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Alec Baldwin, acuzat că „a jucat ruleta rusească”; noi plângeri împotriva actorului

 

 

Tags: