Anime-ul japonez „Demon Slayer The Movie: Mugen Train”, lider în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 03.05.2021, 09:24
Anime-ul japonez „Demon Slayer The Movie: Mugen Train”, lider în box office-ul nord-american

Anime-ul japonez „Demon Slayer the Movie: Mugen Train” a eliminat adaptarea jocului video Mortal Kombat de pe primul loc în box-office-ul nord-american de weekend. „Demon Slayer” a încasat 6,4 milioane de dolari de vineri până duminică. De la premiera din 23 aprilie, filmul a avut încasări totale de 428 de milioane de dolari la nivel global.

Liderul săptămânii trecute, producția Warner Bros. „Mortal Kombat”, a avut încasări de 6,2 milioane de dolari în weekend, în America de Nord și s-a situat pe locul al doilea.

Ambele filme au înregistrat, însă, scăderi drastice ale încasărilor în cinematografele nord-americane. În urmă cu o săptămână, în weekendul premierei, „Demon Slayer” a vândut bilete de 21 de milioane de dolari, de departe cel mai bun debut din istorie în America de Nord din toate timpurile. Lansat în Japonia la sfârșitul anului trecut, acesta este filmul cu cele mai mari încasări din istorie în această țară.

Poziția a treia a box office-ului nord-american este ocupată de producția Legendary și Warner Bros. „Godzilla vs. Kong„, care, în weekend, a avut încasări de 2,74 de milioane de dolari. 

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Separation”, de William Brent Bell (1,83 de milioane de dolari), „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon”, de Don Hall și Carlos López Estrada (1,33 de milioane de dolari), „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody”, de Ilya Naishuller (1,26 de milioane de dolari), „The Unholy”, de Evan Spiliotopoulos (1,06 milioane de dolari), relansarea filmului din 2010 „Scott Pilgrim împotriva tuturor/ Scott Pilgrim vs. the World”, de Edgar Wright (720.000 de dolari), „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story (515.000 de dolari), premiera „Together Together”, de Nikole Beckwith (313.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Profimedia Images