Automobilul BMW în care a fost împușcat Tupac Shakur, de vânzare. Care este prețul mașinii

De: Ana Obretin / 08.09.2021, 10:08
Automobilul BMW în care a fost împușcat Tupac Shakur, de vânzare. Care este prețul mașinii

Automobilul în care a fost împușcat rapperul Tupac Shakur a fost scos la vânzare, iar prețul la care a fost evaluat nu este deloc pentru toate buzunarele.

Mașina marca BMW 750IL, din 1996, condusă de producătorul Suge Knight la momentul tragicului incident din Las Vegas, este evaluată la 1,7 milioane de dolari, scrie TMZRapperul Tupac Shakur a fost împușcat pe 7 septembrie 1996 și, în cele din urmă, a murit la spital din cauza rănilor. Găurile de glonț din acea noapte fatidică au fost reparate și se pare că automobilul a fost readus la starea inițială.

Mașina este de vânzare și este expusă la showroom-ul Celebrity Cars din Las Vegas, SUA, nu prea departe de locul incidentului fatal.

Cunoscut pentru hituri ca „Ghetto Gospel” și „California Love”, rapperul Tupac Shakur și Suge Knight, proprietarul casei de discuri Death Row, se aflau în acest automobil și opriseră la semafor, când un alt vehicul s-a oprit lângă ei din el au pornit gloanțele ucigașe. Restul este istorie. Ucigașul lui Tupac Shakur nu a fost niciodată adus în fața justiției.

CITEȘTE ȘI: În “City of Lies”, Johnny Depp încearcă să rezolve cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G.

25 de vedete decedate, în ultimele lor fotografii din timpul vieții

Documentare muzicale costisitoare și așteptate cu nerăbdare în 2021

19 artiști care nu au câștigat niciun premiu Grammy în cariera lor

Foto: Profimedia Images, Facebook/Celebrity Cars Las Vegas