Bărbatul care îngrijește câinii lui Lady Gaga a oferit detalii despre atac

De: Loredana Toma / 02.03.2021, 16:09
Bărbatul care îngrijește câinii lui Lady Gaga a oferit detalii despre atac

Ryan Fischer, bărbatul care are grijă de câinii artistei Lady Gaga, a povestit că “și-a văzut moartea cu ochii”, în timpul atacului de săptămâna trecută. Bărbatul a fost împușcat în timp ce plimba trei dintre câinii lui Lady Gaga, iar atacatorii au furat și două dintre patrupede, din rasa bulldog francez.

Fischer a publicat, pe rețelele de socializare online, fotografii de pe patul de spital, cu mențiunea că “mai are drum lung până la vindecarea completă”. Bărbatul, care a fost împușcat în piept și lăsat într-o baltă de sânge pe stradă, a scris că “a fost foarte aproape de moarte, dar că este nerăbdător să îi revadă pe cei trei câini ai artistei”.

Gaga, care se afla la Roma pentru filmările producției “Gucci”, în timpul atacului din 24 februarie, a fost în legătură constantă cu familia lui Fischer, pentru a fi sigură că este totul în regulă. Totodată, aceasta a oferit recompensă de 500.000 de dolari celui care îi va aduce câinii înapoi.

Fischer, către Lady Gaga: “Familia este reunită”

Potrivit poliției, cei doi căței au fost recuperați la câteva zile după atac, când o femeie care nu ar avea legătură cu incidentul i-a adus la secție nevătămați.

Cei doi atacatori nu au fost găsiți încă și nici nu s-a stabilit dacă femeia care i-a înapoiat va primi sau nu recompensa de jumătate de milion.

Fischer i-a mulțumit artistei pentru sprijinul oferit în toată această situație și a scris: “Copiii tăi s-au întors și familia este reunită. Am reușit”.

CITEȘTE ȘI: Lady Gaga: Noi imagini cu oribilul atac armat asupra îngrijitorului câinilor furați 

Câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, iar îngrijitorul, împușcat în piept; artista oferă recompensă

Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună  

Gaga va cânta imnul național la ceremonia de învestire a lui Joe Biden 

Foto: Profimedia Images