“Black Widow”, lider în box office-ul românesc, în weekendul premierei

De: Ana Obretin / 13.07.2021, 09:07
“Black Widow”, lider în box office-ul românesc, în weekendul premierei

Filmul “Black Widow/ Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători (Avengers), Natasha Romanoff, interpretată de Scarlett Johansson, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, în weekendul premierei. Aventura supereroinei Disney și Marvel a avut încasări de 916.582 de lei în primele trei zile pe marile ecrane românești.

În acest film, Natasha Romanoff este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei. Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față consecințelor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

Pe locul al doilea s-a situat liderul săptămânii trecute,  „Furios și iute 9/ Fast & Furious 9”, care a avut încasări de 495.218 lei. Filmul spune povestea lui Dom Toretto, care duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. Acum însă, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

Animația „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon‟ ocupă a treia poziție, cu 95.913 lei. Cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce pacea și unitatea în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra, sperând că superputerile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai una de căutare, ci și una inițiatică importantă.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este ocupat de „Jaful secolului/ Way Down” (72.421 de lei), „Spirit neîmblânzit/ Spirit Untamed” (53.433 de lei), „Drumul terorii/ The Ice Road” (52.917 lei), „Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta asasinului/ The Hitman’s Wife’s Bodyguard” (52.561 de lei), „Spiral: Următorul capitol Saw/ Spiral: From the Book of Saw” (51.450 de lei), „Ghici cine mai vine la cină/ Friendsgiving” (42.034 de lei), „Big Foot Junior 2/ Big Foot Family” (28.377 de lei).

CITEȘTE ȘI: Top 7 filme despre fotbal

Cannes 2021: Matt Damon în lacrimi la premiera „Stillwater‟, filmul cu care se reîntoarce la festival

Foto: Profimedia Images