Britney Spears s-a căsătorit; primul fost soț, arestat după ce a apărut neinvitat la eveniment

De: Ana Obretin / 10.06.2022, 08:56
Britney Spears s-a căsătorit; primul fost soț, arestat după ce a apărut neinvitat la eveniment

Britney Spears s-a căsătorit, joi, cu logodnicul ei, Sam Ashgari, dar evenimentul intim a fost marcat de un incident. Primul fost soț, Jason Alexander, a fost arestat, după ce a apărut la nuntă neinvitat.

În timpul unei audieri cu privire la controversata ei tutelă care a avut loc în urmă cu aproape un an, Britney Spears a susținut o mărturie-bombă de 30 de minute, în care a detaliat viziunea sa pentru viitor. „Mi-ar plăcea să merg treptat înainte și să am o afacere adevărată. Vreau să pot să mă căsătoresc și să am un copil”.  La șapte luni după dizolvarea tutelei, Spears, în vârstă de 40 de ani, a făcut un pas mai aproape de acel vis, căsătorindu-se cu Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani, într-o ceremonie care a avut loc la Los Angeles, a confirmat un reprezentant al actorului pentru The The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Britney Spears va lansa o carte de memorii. Cântăreața a semnat cu o editură un contract de 15 milioane de dolari

Britney Spears o consideră pe mama ei adevărata vinovată pentru tutelă

Ceremonia a fost „destul de intimă”, cu aproape 60 de invitați apropiați. Page Six a raportat că lista de invitați i-a inclus, printre alții, pe Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace și avocatul Mathew Rosengart, care a ajutat-o pe artistă să pună capăt tutelei exercitate asupra sa de tatăl ei, Jamie Spears, timp de 13 ani.

„Sunt foarte încântat că a venit ziua asta și ei sunt căsătoriți. Știu că și-a dorit asta atât de mult timp acest lucru. El este atât de grijuliu și o sprijină la fiecare pas. Sunt atât de recunoscător că îl am pe Sam în viața mea și abia aștept să văd viitorul pe care îl vor construi împreună”, a declarat reprezentantul lui Asghari, Brandon Cohen, de la BAC Talent, pentru THR.

Britney Spears și Sam Ashgari s-au logodit în septembrie 2021

Spears și Asghari s-au cunoscut în timp ce filmau un videoclip pentru piesa ei „Slumber Party”, în 2016.

Aceasta este a treia căsătorie a lui Spears și prima a lui Asghari. Artista a fost căsătorită anterior cu Jason Alexander (o uniune care a fost anulată) și cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi fii, Sean Preston și Jayden James.

Pe lângă modeling și actorie, Asghari, care a fost văzut în „Black Monday”, „Dollface” și va juca în „Hot Seat”, are propria companie de fitness, Asghari Fitness.

Cuplul a anunțat luna trecută că Spears a suferit un avort spontan, la doar câteva săptămâni după ce a confirmat că așteaptă primul lor copil. „Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, au spus aceștia într-o declarație comună. 

Nunta lui Britney Spears nu a decurs fără incidente

Joi, la mijlocul după-amiezii, Jason Alexander a fost arestat pe proprietatea lui Spears, după ce a apărut neinvitat la nunta. Alexander, care a avut o căsnicie de 55 de ore cu Spears, în 2004, a transmis în direct acțiunea sa pe Instagram. „Britney Spears m-a invitat aici. E prima mea soție, singura mea soție”, spune el într-un clip. „Sunt aici să distrug nunta”.

Într-un alt clip, el obține acces într-un cort de nuntă, cu un fundal floral spectaculos, în timp ce muncitorii par să lucreze la tușele finale pentru eveniment. Nu este clar cum a reușit să treacă de gărzile de corp și să se plimbe atât de liber la ceea ce se aștepta să fie un eveniment intim. Șeful poliției din localitate a declarat pentru Associated Press că ofițerii au răspuns la un apel și l-au reținut pe Alexander la fața locului, după ce au aflat despre un mandat de arestare pe numele acestuia emis în alt district.

CITEȘTE ȘI: Trailerul documentarului despre Britney Spears produs de Netflix a fost lansat (VIDEO)

Foto: Profimedia Images