„Chefi la cuțite”, lider de audiență; show-ul, urmărit de peste 2 milioane de telespectatori

De: Ana Obretin / 02.03.2021, 14:25

Ediția de luni a show-ului culinar „Chefi la cuțite„, de pe Antena 1, s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor la nivelul publicului comercial. Conform Kantar Media, show-ul a obținut o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 29,2 cotă de piață, locul al doilea pe același interval orar și același segment de public fiind ocupat de Pro TV, cu o medie de 7,3 puncte de rating și 21,9 cotă de piață.

La nivelul publicului din întreagă țară, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe cei trei chefi în minutul de aur, la 21.16.

Luni a fost seara lui chef Florin Dumitrescu. Fish&Chips fine dining, tema ediției de aseară, i-a adus acestuia prima amuletă roșie, una nouă și periculoasă, ce îi conferă un avantaj demn de luat în considerare – un alt chef trebuie să lucreze pentru echipa lui timp de 15 minute, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Surprizele și farfuriile spectaculoase au fost la loc de cinste și luni seara. Concurenți de peste hotare, actori de comedie, copii, dansatori, impresari și bucătari s-au perindat prin fața chef-ilor în încercarea de a obține mult râvnitul cuțit. George Tănase a oferit un moment de zile mari când a apărut în fața chefilor deghizat în Salt Bae, cu un preparat special, “ceafă de porc cu cartofele prăjit și brânză de vaco”. Farfuria le-a adus acestora aminte de România anilor ‘80, glumind despre faptul că în acea perioadă dish-ul acesta ar fi putut câștiga cuțitul de aur.

Marți seara un invitat neașteptat trece pragul emisiunii. Connect-R vine la „Chefi la cuțite la insistențele fetiței sale, Maya, care este un mare fan al show-ului. “Maya a tot insistat să vin, vrea să îi aduc cuțitul de aur. Eu apar destul de rar, iar ăsta chiar e un moment special”,  a declarat artistul.

CITEȘTE ȘI: „Chefi la cuțite” revine cu sezonul 9, duminică, la Antena 1 

Cel de-al șaselea sezon al „Burlacul” are premiera pe 5 martie, la Antena 1

Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1

Foto: Antena 1