David Dastmalchian i se alătură actriței Keira Knightley în „Boston Strangler”

De: Nicoleta Lepădatu / 01.12.2021, 11:00
David Dastmalchian i se alătură actriței Keira Knightley în „Boston Strangler”

David Dastmalchian trece din lumea SF și a benzilor desenate la Bostonul anilor 1960. Actorul care a jucat în „Dune” și „The Suicide Squad” se alătură distribuției „Boston Strangler”, de la 20th Century Studios, care îi include deja pe Keira Knightley, Carrie Coon, Alessandro Nivola și Chris Cooper.

Filmul, al regizorului și scenaristului Matt Ruskin, are la bază crimele infame ale lui Boston Strangler care au zguduit orașul american între 1962 și 1964, când a omorât cel puțin 11 femei. Lungmetrajul o urmărește pe Loretta McLaughlin (Keira Knightley), reporterul care a adus la lumină povestea ucigașului. Alături de reporterul Jean Cole, McLaughlin a contestat sexismul epocii, urmărind povestea pe riscul personal și dezvăluind corupția din cauza căreia se pune la îndoială identitatea criminalului.

David Dastmalchian se alătură distribuției în ceea ce este descris ca fiind un rol esențial, deși nu au fost făcute publice alte detalii. Filmările sunt programate să înceapă luna viitoare la Boston.

Rolul încheie cel mai important an din cariera de până acum a lui Dastmalchian. S-a bucurat de o partitură remarcabilă în „The Suicide Squad”, a apărut în „Dune” în rolul ticălosului Piter De Vries și a filmat „The Last Voyage of Demeter”, inspirat de Dracula, care urmează să fie lansat în ianuarie 2023. David Dastmalchian și-a făcut intrarea la Hollywood cu un mic rol în „The Dark Knight” și a apărut ca prietenul lui Ant-Man, Kurt, în „Ant-Man” și „Ant-Man and the Wasp”.

Pe lângă actorie, Dastmalchian este și scriitor, având la activ câteva scenarii indie, precum titlul Dark Horse Comics Count Crowley: „Reluctant Midnight Monster Hunter”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Remake-ul „Dune”, de Denis Villeneuve, are premiera la Festivalul de la Veneția