„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc

De: Ana Obretin / 17.05.2022, 07:54
„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, de Sam Raimi, cu Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.209.851 de lei.

În film, doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Filme: Top 3 cele mai bune perechi actor/regizor din istorie

Vezi trailerul mai jos:

Podiumul este completat de două premiere, animația „Înimă de foc: Neînfricata/ Fireheart”, de Laurent Zeitoun, Theodore Ty, cu încasări de 140.285 de lei în weekend, și de horrorul „Focul viu/ Firestarter”, de Keith Thomas, care a vândut bilete de 140.154 de lei în primele trei zile de la lansare.

În „Fireheart”, Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe să provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind „tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman, potrivit sinopsisului furnizat de cinemagia.ro.

Vezi trailerul filmului „Fireheart”:

„Firestarter” este o nouă adaptare a romanului lui Stephen King, despre o fată cu puteri pirokinetice extraordinare, care luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: „Băieții răi/ The Bad Guys”, de Pierre Perifel (123.791 de lei),  „The Bad Guys”, , „Vikingul / The Northman”, de Robert Eggers, cu încasări de 122.883 de lei, „Sonic the Hedgehog 2” (104.032 de lei), premiera „Downton Abbey: O nouă eră/ Downton Abbey: A New Era”, de Simon Curtis (83.506,17 lei), „Iepurele-Găină și Hamsterul Întunericului/ Chickenhare and the Hamster of Darkness” (77.879 de lei), „Roșu aprins/ Turning Red”, de Domee Shi (53.703 lei), și de „Orașul pierdut/The Lost City”, de Aaron și Adam Nee (41.183,60 de lei).

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Foto: Profimedia Images