Drake este primul artist cu două albume în Billboard 200 timp de 400 de săptămâni

De: Ana Obretin / 21.11.2021, 09:46
Drake este primul artist cu două albume în Billboard 200 timp de 400 de săptămâni

Drake a devenit primul artist care are două albume ce au petrecut 400 de săptămâni fiecare în topul Billboard 200.

Este vorba despre „Take Care”, din 2011, și „Nothing Was The Same”, din 2013, cel din urmă atingând acest prag săptămâna aceasta. Pe de altă parte, „Take Care” tocmai a marcat cea de-a 454-a săptămână în topuri și se află la doar 18 săptămâni distanță de albumul lui Kendrick Lamar din 2012 „Good Kid, M.A.A.D. City ’, care este cel mai longeviv material discografic hip-hop în acest top, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: Rapperul Drake va primi premiul pentru artistul deceniului din partea Billboard

La începutul acestui an, Drake a marcat un alt record Billboard, fiind primul artist care a debutat cu piesele sale pe primele trei poziții. Piesele fac parte din EP-ul „Scary Hours 2”, care a precedat lansarea albumului „Certified Lover Boy” din septembrie. Cel mai recent album l-a făcut rapid pe Drake să devină singurul artist din istoria Billboard, alături de Beatles, care a dominat toate cele cinci locuri ale topului într-o săptămână.

Între timp, Drake s-a îndepărtat pentru scurt timp de lumina reflectoarelor după tragedia de la Festivalul Astroworld din 5 noiembrie. Rapperul este dat în judecată, alături de Travis Scott și Live Nation, printre alții, într-un proces de 2 miliarde de dolari. 

CITEȘTE ȘI: Drake, cel mai ascultat artist din istoria Spotify, cu peste 50 de miliarde de accesări

Ryan Reynolds şi Drake, în topul celor mai eleganţi bărbaţi 

Chris Brown și Drake s-au bătut într-un club din New York

Foto: Profimedia Images