Elizabeth a II-a: Neobișnuitul film de Crăciun pe care îl vizionează regina în fiecare an

De: Ana Obretin / 20.12.2021, 11:37
Elizabeth a II-a: Neobișnuitul film de Crăciun pe care îl vizionează regina în fiecare an

De Crăciun, reginei Elizabeth a II-a îi face plăcere să vizioneze un film celebru din anii 1980, împreună cu nepoții și strănepoții ei.

Regina Marii Britanii se reunește, de obicei, cu copiii ei și cu urmașii lor pentru a petrece împreună sărbătorile de sfârșit de an. Și există tradiții de la care aceasta nu se abate. Printre ele și cea de a viziona în fiecare an un film celebru din anii ’80: „Flash Gordon”.

CITEȘTE ȘI: Un număr record de filme noi despre Crăciun va fi lansat în 2021

Regina Elizabeth a II-a, la premiera mondială a următorului film „James Bond”

Un documentar despre familia regală britanică, interzis de regină, a apărut pentru scurt timp pe YouTube

Tabloidul britanic The Mirror relatează că reginei îi place să vizioneze filmul lui Mike Hodges, citându-l pe actorul Brian Blessed, care îl joacă pe Prințul Vultan în film. Acesta a declarat într-un interviu: „’Flash Gordon’ este filmul preferat al reginei, ea îl urmărește cu nepoții ei în fiecare an”. Brian Blessed a povestit despre o întâlnire cu regina, care chiar i-a cerut să rostească o celebră replică: „Gordon este în viață?”.

„Flash Gordon” spune povestea lui Dale Arden și Flash Gordon, un tânăr star al fotbalului american de la New York Jets, care sunt propulsați accidental într-o lume extraterestră. Un film SF, cu actorii Sam J. Jones și Melody Anderson, în rolurile principale, care a cucerit-o pe regina Elizabeth a II-a.

Vezi trailerul mai jos:

Un Crăciun marcat de doliu pentru Elizabeth a II-a

Crăciunul de anul acesta este unul special pentru regină. Acesta este primul Crăciun fără soțul ei, prințul Philip. El a murit pe 9 aprilie, la castelul Windsor, la vârsta de 99 de ani. Slăbit, se retrăsese din viața publică din 2017. În plus, din cauza răspândirii variantei Omicron a SARS-CoV-2, regina va trebui să petreacă un Crăciun în versiune restrânsă. 

CITEȘTE ȘI: Regina Elizabeth a II-a a petrecut o noapte la spital; care este problema de sănătate

Dwayne Johnson pregătește primul său film de Crăciun, pentru platforma Amazon

Foto: Profimedia Images