Un număr record de filme noi despre Crăciun va fi lansat în 2021

De: Ana Obretin / 09.12.2021, 10:00
Un număr record de filme noi despre Crăciun va fi lansat în 2021

Un număr record de filme noi care au termenul „Crăciun” în titlu va fi lansat în 2021.

Peste 200 de lungmetraje festive și filme TV cu această tematică sunt listate pe platforma specializată Internet Movie Database (IMDB) pentru lansare în acest an. Cifra este dublă față de cea din 2016 și de patru ori mai mare decât în 2011.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson pregătește primul său film de Crăciun, pentru platforma Amazon

O piesă de Crăciun celebră a stabilit un nou record de accesare online

Povestea adevărată din spatele unuia dintre cele mai cunoscute filme de Crăciun

Brandon Gray, gazdă a podcastului Deck The Hallmark și unul dintre autorii unei noi cărți intitulate „Voi fi acasă pentru filmele de Crăciun/ I’ll Be Home For Christmas Movies”, a declarat pentru BBC News: „(Hallmark, n.r.) a pariat foarte mult pe Crăciun și toți ceilalți au părut că au observat ratingurile”.

Câteva filme noi – inclusiv „Silent Night”, cu Keira Knightley în rol principal, și producția Netflix „All The Way” – nu au fost luate în considerare în cifre, deoarece titlul nu include termenul „Crăciun”, ceea ce înseamnă că numărul total de pelicule festive este și mai mare. Doar programul festiv al Netflix este format din 23 de filme și show-uri TV de Crăciun.

„Pentru telespectatori, este doar o modalitate de a evada și de a simți timp de cel puțin două ore această liniște în mijlocul nebuniei sezonului de vacanță și a lumii în care am trăit în ultimii doi ani”, a mai spus Gray.

Filme de Crăciun – rețeta succesului

„Au aceeași estetică, pentru că și-au dat seama ce funcționează: ‘Dacă menținem totul uniform – nu prea amuzant, nici prea trist -, oamenii vor trece de la un film la altul’. Așa că ai cei doi oameni care se îndrăgostesc și există un fel de neînțelegere cu aproximativ 30 de minute până la final și apoi își vor da seama și se vor săruta. Și o faci din nou și din nou și atât timp cât arată uniform și se simte uniform, oamenii se vor uita la filme unul după altul”, a mai explicat acesta.

CITEȘTE ȘI: TOP 10: Cele mai bune scenarii de filme ale secolului 21 (VIDEO)

TOP 3: Cele mai bune filme de comedie americane din istorie

Gray a remarcat, de asemenea, că filmele de Crăciun s-au concentrat tot mai mult pe diversitate, scrie NME.

Printre filmele noi care vor fi lansate anul acesta se numără „A Boy Called Christmas:, „A Castle For Christmas”, „Last Train To Christmas”, „Next Stop, Christmas”, „Single All The Way”, „Boxing Day”, „Boyfriends Of Christmas Past”, „Father Christmas Is Back”, „Home Sweet Home Alone”, ‘Twas the Fight Before Christmas”, „The Bitch Who Stole Christmas”.

CITEȘTE ȘI: Viral: Sir Ian McKellen și Björn Ulvaeus de la ABBA tricotând pulovere de Crăciun

Foto: Profimedia Images