Fanii lui Tom Cruise au motive de supărare: „Top Gun: Maverick” și „Mission: Impossible 7”, amânate din nou

De: Ana Obretin / 02.09.2021, 10:10
Fanii lui Tom Cruise au motive de supărare:

Fanii actorului Tom Cruise au iar motive de supărare: premierele filmelor „Top Gun: Maverick” și „Mission: Impossible 7” au fost amânate din nou, cu mai multe luni, din cauza pandemiei.

Astfel, pe fondul unei noi creșteri a numărului cazurilor de COVID-19, producătorii de la Paramount Pictures au decis ca „Top Gun: Maverick”, programat cel mai recent pe 19 noiembrie anul acesta, să fie lansat pe 27 mai 2022. Iar partea a șaptea a francizei „Mission: Impossible”, care trebuia să aibă premiera pe 27 mai 2022, a fost mutată patru luni mai târziu, pe 30 septembrie.

Paramount Pictures a amânat și lansarea filmului „Jackass Forever”, din 22 octombrie 2021 până pe 4 februarie 2022. De altfel, compania a decis să lanseze o parte dintre filmele sale direct pe platforma de streaming Paramount +, pentru că încasările din cinematografe ar fi insuficiente în condițiile în care oamenii nu merg acolo din cauza pandemiei, scrie NME.

Aceasta este a patra oară când „Top Gun: Maverick” este amânat de la debutul pandemiei și a șasea oară în general. Filmul a fost anunțat inițial pentru 12 iulie 2019. Alături de Tom Cruise, distribuția îi include pe Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Ed Harris și Val Kilmer, care își reia rolul Iceman.

Tom Cruise filmează în prezent pentru „Mission: Impossible 7” în Marea Britanie și și-a încântat fanii cu diverse apariții, în restaurantele din Birmingham, dar și în grădina unei familii, unde a aterizat cu elicopterul. Cel mai recent, gărzii de corp a actorului i s-a furat mașina – în timp ce Cruise filma la Birmingham – și se crede că aceasta conținea bunuri în valoare de mii de euro aparținând starului.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise a prezentat la CinemaCon din Las Vegas o cascadorie din „Mission: Impossible 7”, pe care o consideră cea mai periculoasă din cariera sa 

Tom Cruise a marcat „Ziua Top Gun” cu o imagine inedită; de ce Kelly McGillis nu joacă în noul film

Tom Cruise, în viață ca-n filme: Și-a salvat cameramanul dintr-un accident de tren (FOTO)

Foto: Profimedia Images