Filmul „Garfield”, cu Chris Pratt, are o dată de lansare

De: Ana Obretin / 04.08.2022, 12:57
Filmul

Compania Columbia Pictures, parte a Sony, a stabilit data de lansare pentru „Garfield”, filmul de animație în care Chris Pratt îi va împrumuta vocea pisicii iubitoare de lasagna.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 16 februarie 2024. Samuel L. Jackson se alătură distribuției, pentru a da voce unui nou personaj, Vic, tatăl lui Garfield.

CITEȘTE ȘI: Actori pe care îi cunoști din vedere, dar nu le știi numele

Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Proiectul este produs de Alcon Entertainment, iar Sony este distribuitorul la nivel global.

David Reynolds („Finding Nemo”) a scris scenariul, iar regizorul filmului este Mark Dindal („Chicken Little”), potrivit The Hollywood Reporter.

„Garfield” – un simbol cultural de succes

Jim Davis l-a creat pe Garfield ca personaj de benzi desenate în 1978, pisica leneșă portocalie provocând o mulține de probleme stăpânului său uman, Jon Arbuckle, și câinelui acestuia, Odie. După ce a debutat în 41 de publicații, personajul a devenit un simbol cultural, iar „Garfield” este seria de benzi desenate cu cea mai mare răspândire din lume.

Bill Murray i-a dat voce anterior lui Garfield, în două filme hibrid CGI-live action – „Garfield”, din 2004, și „Garfield: A Tail of Two Kitties”, din 2006, ambele lansate de 20th Century Fox.

Chris Pratt apare în două filme proaspăt lansate în vara aceasta, „Jurassic World Dominion” și „Thor: Love and Thunder”. Pe partea de animație, el are, de asemenea, în proiect să dea voce popularului erou al jocurilor video Super Mario. Anterior, și-a împrumutat vocea unor personaje din filmele „The Lego Movie”  și „Onward”.

CITEȘTE ȘI: 5 actori mari a căror carieră a intrat în declin spre bătrânețe

10 actori care au interpretat personalități politice

Foto: Profimedia Images