Fostul toboșar Oasis Tony McCarroll, internat după un atac de cord

De: Ana Obretin / 31.08.2021, 12:06
Fostul toboșar Oasis Tony McCarroll, internat după un atac de cord

Fostul toboșar al trupei Oasis Tony McCarroll, a fost internat în spital după un atac de cord. McCarroll, care a cântat cu formația de la înființarea acesteia, în 1991, până în 1995, a dezvăluit într-un mesaj pe Twitter adresat fanilor că se simte bine.

„Salutare tuturor. Am vrut să vă anunț că am fost internat în spital joi (26 august, n.r.) , după ce am suferit un atac de cord miercuri seară”, a scris muzicianul în vârstă de 50 de ani. „Nu am murit, dar vreau doar să mulțumesc medicilor. Suntem mai mult decât norocoși să avem un astfel de serviciu de sănătate! Mulțumesc!!”, a mai scris acesta, potrivit NME.

În 2018, Liam Gallagher a dezvăluit că a încercat odată să-i reunească pe membrii originali ai trupei Oasis, inclusiv McCarroll, dar fără fratele său Noel. „I-am întrebat și ei nu au fost pregătiți”, a spus Liam pe Twitter.

Formația Oasis s-a numit inițial The Rain și a fost formată în Manchester, în 1991, cu Liam Galagher ca solist, Paul „Bonehead” Arthurs la chitară, Paul „Guigsy” McGuigan la bas și Tony McCarroll la tobe. Noel s-a alăturat la scurt timp, la chitară, voce și în calitate de compozitor principal.

Tony McCarroll a apărut pe albumul de debut, „Definitely Maybe”, și pe „Some Might Say”, primul single nr. 1 al formației, de pe albumul „What’s the Story) Morning Glory?, după care a fost concediat, în 1995, fiind înlocuit cu Alan White, care a rămas toboșarul trupei până în 2004.

CITEȘTE ȘI: Oasis înregistrează un nou album la 12 ani de la destrămarea trupei. Liam Gallagher nu este implicat

Noel Gallagher despre o posibilă refacere a trupei Oasis: „Doar pentru bani…”

Noel Gallagher, despre noua sa piesa şi reîntregirea Oasis

Foto: Profimedia Images