Harry Styles, The Weeknd, Billie Eilish sunt în fruntea nominalizărilor iHeartRadio Music Awards

De: Loredana Toma / 07.04.2021, 19:01
Harry Styles, The Weeknd, Billie Eilish sunt în fruntea nominalizărilor iHeartRadio Music Awards

Fox și iHeartMedia și-au anunțat nominalizații pentru ediția din 2021 a premiilor iHeartRadio Music, iar artiștii  Harry Styles, The Weeknd, Billie Eilish sunt în fruntea listei. Evenimentul va avea loc pe 27 mai și va fi transmis live din Los Angeles, de la Dolby Theatre.

Ceremonia premiază cei mai difuzați artiști și cântecele lor de pe toate platformele iHeartRadio, iar, anul acesta, va fi introdusă o nouă categorie, “TikTok Bop of the Year”, pentru a se evidenția importanța crescândă a spațiului digital în muzică.

Nominalizările includ, printre alte melodii, “Blinding Lights”, a artistului canadian The Weeknd, “Say So”, semnată Doja Cat, și “WAP”, piesa lui  Cardi B în colaborare cu Megan Thee Stallion.

The Weeknd concurează și pentru premiul cel mare

“Blinding Lights” candidează și la premiul cel mare al ediției de anul acesta, “cântecul anului”, categorie în care au mai fost nominalizați Post Malone (“Circles”), Dua Lipa (“Don’t Start Now”), DaBaby și Roddy Ricch (“ROCKSTAR”) și Harry Styles (“Watermelon Sugar”), potrivit Variety.

Fanii sunt cei care vor decide câștigătorii mai multor categorii, incluzând “artistul cu cei mai mulți admiratori”, “cele mai bune versuri”, “cel mai bun cover”, “cel mai bun videoclip muzical”, “starul social media”  și „cea mai bună coregrafie într-un clip”. Procesul de votare este deja deschis și se va încheia pe 19 mai.

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift şi Billie Eilish, marile câştigătoare la gala Grammy 2021; Beyonce a stabilit un nou record

The Weeknd boicotează premiile Grammy pe viață, iar Zayn Malik acuză organizatorii de favoritisme 

„Blinding Lights”, hitul lui The Weeknd, prima piesă care petrece un an întreg în Billboard Top 10

Record pe Instagram: Billie Eilish s-a făcut blondă și, în 6 minute, a primit 1 milion de like-uri

Foto: Profimedia Images