HBO Max reprogramează „The Prince”, o satiră despre familia regală a Marii Britanii, după decesul prințului Philip

De: Loredana Toma / 10.05.2021, 13:46
HBO Max reprogramează

Seria animată HBO Max “The Prince”, o satiră despre familia regală a Marii Britanii, trebuia să fie lansată în curând, dar a fost amânată după decesul prințului Philip.

Seria nu îl portretizează pe ducele de Edinburgh în cele mai măgulitoare ipostaze, dimpotrivă, imaginea îi este puțin șifonată. Deși show-ul este așteptat de mai mult timp, platforma de streaming nu riscă să deranjeze în niciun fel familia îndoliată, scrie The Hollywood Reporter. 

“Am fost întristați din cauza veștii despre decesul prințului Philip (9 aprilie, n.r.), de aceea vom modifica puțin planurile referitoare la lansarea seriei. O nouă dată de lansare va fi anunțată în curând”, au declarat reprezentanții HBO Max.

Nu este încă foarte clar dacă, după decesul prințului Philip, personajul din serial, a cărui voce îi aparține actorului Dan Steven, va fi eliminat din scenariu sau ce alte modificări vor fi operate. Pentru moment, reprezentanții show-ului nu fac nicio dezvăluire și nici nu există materiale promoționale despre show.

Printre actorii care și-au împrumutat vocea pentru “The Prince” se află Janetti (prințul George), Orlando Bloom (prințul Harry), Lucy Punch (ducesa Kate), Condola Rashad (Meghan Markle), Iwan Rheon (prințul William) și Sophie Turner (prințesa Charlotte).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gary Janetti (@garyjanetti)

“Prințul Philip s-ar fi amuzat pe seama show-ului”

Jurnalistul Robert Jobson, specialist în viața regală și unul dintre cel mai bine cotați autori de New York Times, va lansa, pe 1 iunie, o nouă carte, intitulată “Prince Philip’s Century: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh”.

În opinia sa, întârzierea seriei a fost o decizie înțeleaptă. “Imaginea șifonată a ducelui de Edinburgh, ca un bufon bătrân, este cam ieftină, inutilă și nepotrivită în aceste momente, însă satira a există de secole. Prințul Philip avut un simț al umorului și, cu siguranță, nu ar fi privit show-ul cu ochi răi. Chiar cred că ar fi glumit mult pe seama sa, pentru că era o persoană foarte amuzantă”, a declarat Jobson, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: BC, record de reclamații după ce a modificat programul în urma decesului prințului Philip

O nouă dramă a adolescenților americani, remake-ul “Gossip Girl”, din iulie, la HBO Max

Lansarea pe HBO Max a filmului “Dune” ar putea fi amânată în favoarea premierei în cinematografe

HBO Max explorează un aspect inedit din universul porno cu comedia “Minx”

Foto: Profimedia Images