Jeff Bezos îl avertizează pe Leonardo DiCaprio, într-o imagine devenită virală

De: Ana Obretin / 10.11.2021, 14:04

Multimiliardarul Jeff Bezos i-a transmis un avertisment unuia dintre cei mai chipeși actori de la Hollywood, Leonardo DiCaprio, într-o imagine care a devenit virală.

CEO-ul Amazon, în vârstă de 57 de ani, a avut o reacție amuzantă la un videoclip viral în care Leonardo DiCaprio se lovește de iubita sa, Lauren Sánchez, în vârstă de 51 de ani, la Gala LACMA Art+Film, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. În clip, Sánchez afișează un zâmbet larg în timp ce discută îndeaproape cu DiCaprio, care a coprezidat evenimentul pentru al zecelea an consecutiv.

Bezos a stat în tăcere alături de ea, dar omul de afaceri a avut multe de spus pe Twitter după ce clipul a fost vizionat de peste 12 milioane de ori.

CITEȘTE ȘI: Leonardo DiCaprio dezvăluie care este „cea mai memorabilă” scenă din cariera sa

Primele imagini din „Don’t Look Up”, thrillerul cu DiCaprio și Jennifer Lawrence

„Leo, vino aici, vreau să-ți arăt ceva”, i-a scris Jeff Bezos lui Leonardo DiCaprio. Alături a publicat o fotografie în care el apare fără cămașă, stând deasupra unui panou pe care se poate citi „Pericol! Stâncă abruptă. Căzătură fatală”.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 46 de ani, se întâlnește cu modelul și actrița Camila Morrone, în vârstă de 24 de ani, din 2017. Morrone a fost, de asemenea, prezentă la Gala LACMA Art+Film.

La cea de-a zecea gală anuală LACMA Art+Film a fost onorat regizorul Steven Spielberg și artiștii americani Kehinde Wiley și Amy Sherald, care au pictat portretele oficiale ale președintelui Barack Obama și al lui Michelle Obama, pentru National Portrait Gallery a Smithsonian Institute din Washington. La eveniment au participat zeci de celebrități, inclusiv Billie Eilish, Miley Cyrus, Diane Keaton, Tracee Ellis Ross, Salma Hayek, Serena Williams și Dakota Johnson.

„O seară frumoasă aseară”, a scris Sánchez pe Instagram, aplaudându-le pe gazdele „uimitoare” Leonardo DiCaprio și Eva Chow.

Relația romantică dintre Bezos și Sánchez, o fostă reporteriță de televiziune, a ieșit la iveală pentru prima dată în ianuarie 2019, după ce National Enquirer a publicat sms-uri pline de amor schimbate de Bezos și Sanchez. S-a întâmplat la doar câteva zile după ce Bezos a anunțat pe Twitter că el și soția sa, MacKenzie Scott, divorțau după 25 de ani de căsătorie. Divorțul lui Bezos a fost finalizat în aprilie 2019. În aceeași lună, Sánchez a cerut divorțul de agentul de talente Patrick Whitesell. Divorțul lor a fost finalizat în octombrie 2019.

În martie 2021, presa americană a scris că Scott, scriitoare și filantroapă, s-a căsătorit cu un profesor de școală din Seattle, Dan Jewett.

CITEȘTE ȘI: Leonardo DiCaprio, în discuții finale pentru a juca în ”Jim Jones”, film pe care îl va și produce

Leonardo DiCaprio și prințul Harry vor să salveze o deltă din Africa

Foto: Profimedia Images