Leonardo DiCaprio dezvăluie care este „cea mai memorabilă” scenă din cariera sa

De: Ana Obretin / 14.10.2021, 11:11
Leonardo DiCaprio dezvăluie care este

Actorul american Leonardo DiCaprio a dezvăluit care este scena „cea mai memorabilă” din cariera sa de la Hollywood. Răspunsul te-ar putea surprinde.

Starul a realizat un număr incredibil de scene fabuloase în filmele în care a jucat, de la imaginile brute și tulburătoare din „The Revenant” la cele de pe pluta improvizată din „Titanic”. Cu toate acestea, există un moment care, aparent, se ridică deasupra tuturor celorlalte. Cel puțin pentru vedeta de film în vârstă de 46 de ani.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini din „Don’t Look Up”, thrillerul cu DiCaprio și Jennifer Lawrence 

“Killers of the Flower Moon”: prima imagine oficială cu Leonardo DiCaprio în filmul lui Scorsese

Astfel, într-o conferință de presă, DiCaprio a vorbit deschis despre „unul dintre cele mai memorabile momente” din viața sa, pe care l-a trăit în timpul filmărilor pentru aclamatul lungmetraj cu gangsteri „The Departed”.

Leonardo DiCaprio, nominalizat pentru rolul din „The Departed”

Lansat în urmă cu 15 ani, acest thriller regizat de Martin Scorsese l-a avut pe DiCaprio în rolul principal. William „Billy” Costigan Jr. este un ofițer de poliție sub acoperire care reușește să se infiltreze într-o bandă cunoscută din Boston, a lui Frank Costello (Jack Nicholson). „The Departed” i-a adus lui Scorsese primul său Oscar pentru cel mai bun regizor. A avut și un mare succes comercial și în rândul criticilor. De asemenea, a marcat a treia oară când DiCaprio a lucrat cu Scorsese.

Scena în cauză este aceea în care Costello vorbește despre suspiciunile sale – corecte – că un șobolan se află în mijlocul lor. 

„Au existat mai multe scene diferite în care habar n-aveam ce avea să se întâmple. O scenă în special … Îmi amintesc că Jack i-a vorbit lui Marty (Scorsese, n.r.). I-a spus că nu simte că este suficient de intimidant”, a declarat DiCaprio. „A fost una dintre acele scene la o masă. A fost unul dintre cele mai memorabile momente din viața mea de actor. Jack (Nicholson, n.r.) a avut un rol mic, și-a filmat scenele și a părăsit platoul, dar acelea au fost unele dintre cele mai intense momente din film, pentru mine, cu siguranță”, a mai spus acesta, potrivit The Independent.

Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la Oscar. Cu toate acestea, spre indignarea multor fani, DiCaprio nu a primit un Oscar până în 2016, când a fost recompensat pentru rolul Hugh Glass din „The Revenant”.

CITEȘTE ȘI: Sharon Stone l-a plătit pe DiCaprio din propriul buzunar, pe vremea când acesta nu era star

Rihanna, DiCaprio, printre vedetele care își închiriază vilele pentru vacanțe de top

Foto: Profimedia Images