John Lydon este supărat din cauza seriei despre Sex Pistols și amenință cu proces

De: Loredana Toma / 26.04.2021, 17:16
John Lydon este supărat din cauza seriei despre Sex Pistols și amenință cu proces

John Lydon, cunoscut ca Johnny Rotten, fostul lider al grupului Sex Pistols, este foarte nemulțumit de viitorul proiect al regizorului Danny Boyle, „Pistols”, o serie biografică despre trupă, și spune că este cel mai lipsit de respect lucru pe care a trebuit să-l îndure și că va duce intenta proces. 

Lydon a mai precizat, potrivit nme.com, că această producție a fost realizată fără acordul său și nu a fost întrebat nici dacă dorește să participe, motive pentru care vrea să le intenteze proces producătorilor. 

“Această serie nu va fi lansată fără ca eu să accept asta”

Într-un interviu acordat The Sunday Times, Lydon a reacționat la câteva imagini de promovare a seriei, care va avea șase părți, spunând că, pe lângă faptul că producția este o totală lipsă de respect la adresa lui, au angajat un actor care oricum nu-l interpretează bine și că nu-i rămâne altă variantă decât să meargă în instanță. Artistul este cu atât mai supărat cu cât el și Boyle se cunosc și a amenințat că “nu va permite lansarea acestei serii fără o luptă”.

Pe de altă parte, Boyle spune că managementul lui Lydon a fost contactat, însă conversațiile s-au oprit când acesta ar fi cerut un contact direct al lui Lydon și, totodată, aplaudă succesul trupei Sex Pistols, spunând că „a schimbat societatea și cultura britanică pentru totdeauna”.

Seria „Pistols” a fost creată pentru canalul FX de Craig Pearce (“The Great Gatsby”), după scenariul său și al lui Frank Cottrell-Boyce (“24 Hour Party People”), cu Danny Boyle în rol de regizor și producător executiv, iar filmările au început luna trecută. Până acum, nu s-a stabilit încă o dată de lansare, fiind vehiculat anul 2022. “Pistols” este o adaptare după memoriile lui Steve Jones, chitaristului trupei, “Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol”.

CITEȘTE ȘI: Cariera distrusă a lui Johnny Depp va fi subiectul a trei documentare

O nouă serie documentară despre Serena Williams va fi lansată de Amazon Studios

Netflix va lansa un documentar despre Kanye West, pentru care a plătit zeci de milioane de dolari

Un documentar despre Amy Winehouse, lansat de BBC, la 10 ani de la moartea artistei

Foto: Profimedia Images