Lady Gaga și Tony Bennett au lansat un nou videoclip, „I Get A Kick Out Of You” (Video)

De: Ana Obretin / 07.08.2021, 09:29
Lady Gaga și Tony Bennett au lansat un nou videoclip,

Lady Gaga și veteranul Tony Bennett au lansat un nou videoclip, pentru coverul „I Get A Kick Out Of You”. Piesa va fi inclusă pe viitorul lor album de coveruri ale unor melodii ale lui Cole Porter.

Noul album va avea titlul „Love For Sale” și va fi lansat pe 1 octombrie. Acesta este al doilea material discografic lansat de Gaga și Bennett, după „Cheek To Cheek”, din 2014.

„Love For Sale” va fi ultimul album de studio al lui Bennett, care a anunțat, la începutul acestui an, că se luptă cu maladia Alzheimer. Discul a fost înregistrat la Electric Lady Studios din New York și va cuprinde „un mix de  ansamblu de jazz, orchestre mari și aranjamente orchestrale”, potrivit unui comunicat de presă.

Cu albumul din 2014, Tony Bennett şi-a doborât propriul record şi a devenit, la 88 de ani, cel mai în vârstă artist în viaţă care a lansat un material discografic ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200.

Albumul „Cheek to Cheek” include coveruri interpretate de Tony Bennett şi Lady Gaga după o serie de cântece celebre, precum „Anything Goes” şi „Let’s Face The Music And Dance”. În 2015, cei doi au primit premiul Grammy pentru acest album.

CITEȘTE ȘI: Trailerul „House of Gucci”: Lady Gaga și Adam Driver, între stil, putere și crimă

Lady Gaga și Versace lansează o colecție, pentru a marca zece ani de “Born This Way”

Variety: Lady Gaga, în topul femeilor care au îmbinat cu succes muzica și actoria

Foto: Profimedia Images